Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή (23/6)


Η Αφροδίτη σε αντίθεση σήμερα με τον Δία και αν μπορέσουμε να περιορίσουμε το έμφυτο πάθος μας για ηγεσία αλλά και αν είμαστε προσεκτικές ως προς το πόσο επίμονες μπορεί να είμαστε στις επιδιώξεις μας, όταν πρόκειται για την υλοποίηση των δικών μας επιθυμιών, τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πάλι φυσιολογικά. Η ηρεμία, η ψυχραιμία και ο έλεγχο των συναισθημάτων είναι ανεκτίμητες αρετές σήμερα! Θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε την ισορροπία σε μια δύσκολη κατάσταση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και παρουσιάζουν δυσκολίες είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ
Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάσεις στη δουλειά σου τη δημιουργικότητα με την πειθαρχεία και την εργατικότητα με τη συνέπεια για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς με το εξάγωνο του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Το απόγευμα προσφέρεται για προσωπική φροντίδα και ψώνια που θα έχουν σχέση με ρούχα και καλλυντικά. Φρόντισε όμως να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι ήρεμη και την ξεκινάς ξέγνοιαστα, ίσως και με έναν μικρό περίπατο. Το πρώτο μισό της μέρας υπάρχει ρουτίνα που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια, τις απογευματινές ώρες όμως θα χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα! Σε μια ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα φρόντισε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ετοιμαστείς για τις μάχες που σε περιμένουν από αύριο…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για μυστικές διεργασίες και διαβουλεύσεις, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα! Επωφελήσου της ευκαιρίας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Πέρα από αυτό, μπορείς να χαλαρώσεις από τις πολλές και πιεστικές υποχρεώσεις της βδομάδας με αγαπημένα πρόσωπα, ή απλά να πας για ψώνια, προκειμένου να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πρώτο μισό της μέρας είναι χαλαρό, σχεδόν νωχελικό. Επωφελήσου για να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Προς το τέλος της μέρας κορυφώνεται η ανησυχία σου μιας και γύρω σου οι καταστάσεις αλλάζουν ταχύτατα. Ίσως δεχτείς την επίθεση κάποιων ατόμων σήμερα και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις ψυχολογικά. Καλό θα ήταν όμως να εξετάσεις τα κίνητρα των ατόμων αυτών.

ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να γίνεις πιο εφευρετική στη δουλειά σου για να παραμείνεις στην κορυφή! Στη διάθεσή σου βρίσκονται όλες εκείνες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δράσεις! Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για το μέλλον σου, τα οποία όμως μπορεί να είναι και λίγο εξωπραγματικά με τον Ερμή στον 12ο οίκο σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για θέματα κατοικίας και οικογένειας. Κάποια θέματα που σε απασχολούσαν φαίνεται να λύνονται και να ηρεμείς. Ο καταναλωτισμός ξυπνάει σήμερα μέσα σου, είσαι όμως αρκετά προσγειωμένο άτομο ώστε να ξέρεις μέχρι που μπορείς να επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ
Μια βαθιά ικανοποίηση υπάρχει για το επίπεδο που κατάφερες να φέρεις τη συναισθηματική σου σχέση! Το να εκφράζεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου χωρίς λογοκρισία είναι σημαντικό για σένα. Επαγγελματικά, δεν πρέπει να επιτρέψεις στις ευαισθησίες σου να δυναμιτίσουν το έργο σου μια και θα εκληφθούν σαν αδυναμίες. Έφτασες πολύ μακριά για να χάσεις το τρένο των εξελίξεων με την Σελήνη στους Ιχθύς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυστυχώς για σένα αλλά σήμερα θα αναγκαστείς να θάψεις οριστικά κάποια από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά και θα πρέπει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Θέλεις να αναλάβεις δράση σήμερα, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Εάν θέλεις να βρεις την πηγή της κακοδαιμονίας, αυτή κρύβεται κάπου στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σου ξεκινάει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, με χαλαρές συναναστροφές και ευχάριστη διάθεση. Τις βραδινές ώρες ωστόσο σε περιμένουν κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις… Μην προσπαθείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, μην προσπαθείς μάταια να ικανοποιήσεις τους πάντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας παλιός κύκλος φαίνεται να κλείνει, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή, και κάτι καινούριο ετοιμάζεται να ξεκινήσει με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου! Παλιά σχέδια οφείλουν να επικαιροποιηθούν και να προσαρμοστούν στη σύγχρονη πραγματικότητα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν παλιοί συνεργάτες ή άτομα που εμπιστεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι ευερέθιστη σήμερα και τίποτε δεν σου πηγαίνει καλά. Αν και προσπαθείς να περιορίσεις τις ιδιοτροπίες σου τουλάχιστον στο χώρο της δουλειάς, ίσως να μην το έχεις καταφέρει στο βαθμό που θα ήθελες. Δεν αποκλείεται επίσης να δεχτείς τη σκληρή κριτική συγγενών ή γειτόνων σήμερα, ίσως όμως και να ευθύνεσαι εσύ γιατί έξυσες παλιές πληγές χωρίς να το καταλάβεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα σου ξεκινάει με περισσή αισιοδοξία και θεωρείς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σήμερα. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην κάνεις καινούρια ξεκινήματα, αλλά και να φυλάς τα νώτα σου από τα απρόβλεπτα της μέρας με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις σου που θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Πηγή : TL!fe / Αλίντα Κανάκη