Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/12)

Η σύνοδος Ερμή – Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ταξίδια αλλά και πολλά πολλά φλερτ…

ΚΡΙΟΣ
Φρόντισε να είσαι προσεκτική σε ό,τι λες -εμπιστευτικά ή μη- σε κάποια πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον γιατί μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν ώστε να σε διαβάλλουν και να επηρεάσουν αρνητικά κάποια πρόσωπα που επηρεάζουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Αν είσαι single, περιόρισε τον αυθορμητισμό σου γιατί δεν αρέσει σε όλους η αλήθεια. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου χρειάζεται τη βοήθειά σου σε κάποια πρακτικά θέματα. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΤΑΥΡΟΣ
Εργάζεσαι πάντα με την ίδια αφοσίωση και αυτό είναι κάτι που σου αναγνωρίζεται σήμερα όταν κάποιοι συνάδελφοί σου κοιτούν να εκμεταλλευτούν το εορταστικό κλίμα και να χαλαρώσουν. Εισπράτεις κάποια χρήματα που δεν υπολόγιζες και αυτό σου φτιάχνει το κέφι για τα καλά! Αν είσαι single αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί στενά, σήμερα μπορεί να σε πείσει για τις προθέσεις του. Αν είσαι σε σχέση, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αφήσεις οριστικά πίσω σου κάποια λόγια ή έργα του συντρόφου που σε είχαν πικράνει. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει εδώ και καιρό μια πρόταση συνεργασίας ή μιας καινούριας δουλειάς και σήμερα μπορείς να διευκρινήσεις και τις τελευταίες απορίες σου πριν πεις το οριστικό ναι! Αν είσαι single, σου είναι πλέον ξεκάθαρο τι ζητάς από ένα πρόσωπο, επομένως ξέρεις και που να εστιάσεις. Αν είσαι σε σχέση, βάλε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σου και κάνε τη διαφορά! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχεις τη στήριξη ενός αγαπημένου σου προσώπου το οποίο αγωνιά το ίδιο με σένα για την επίτευξη των στόχων σου και σε βοηθά με την εμπειρία του αρκεί και εσύ να εργαστείς με συνέπεια και αφοσίωση. Αν είσαι single, ξεπερνάς την ανασφάλειά σου και διεκδικείς αυτόν που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι σε σχέση, απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΛΕΩΝ
Ένα σχέδιό σου δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά ενώ γεννάς συνεχώς ιδέες βελτίωσής του και επιπλέον βρίσκεις ανθρώπους πρόθυμους να σε στηρίξουν σε αυτό. Θα πρέπει ωστόσο να είσαι προσεκτική με όσους δείχνουν ενθουσιασμό μεγαλύτερο και από τον δικό σου αφού οι σκοποί τους είναι ιδιοτελείς. Αν είσαι single, μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου έχει πολύ θετικές εξελίξεις και χαίρεσαι μαζί του! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρουσιάζεται εκ νέου ένα θέμα σπιτιού ή καθημερινότητας που σε απασχολούσε το τελευταίο διάστημα και πλέον τακτοποιείται χωρίς, ευτυχώς, απώλειες οικονομικές. Αν είσαι single, έχεις πολύ ρομαντική διάθεση αλλά μη χάνεις τη λογική σου. Αν είσαι σε σχέση, εκφράζεις με ευκολία τα συναισθήματά σου και αυτό δίνει χαρά στον αγαπημένο σου! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική σου ζωή μπερδεύεται με την επαγγελματική καθώς μια γνωριμία μέσω φίλων σε φέρνει σε επαφή με ένα πρόσωπο που ενθουσιάζεται με τις ιδέες σου και θέλει να τις συζητήσετε λεπτομερώς. Αν είσαι single, σου αρέσει να γνωρίζεις κόσμο αλλά μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσεις. Αν είσαι σε σχέση, μια βόλτα στη στολισμένη πόλη σου φτιάχνει το κέφι και ίσως πάρεις και ένα δώρο από τον αγαπημένο σου! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα και αν έχεις να κάνεις μια οικονομική συμφωνία ή ακόμη και να διεκδικήσεις κάποια χρήματα μην καθυστερείς καθόλου! Αν είσαι single, έχεις τη διάθεση να ερωτευτείς και το σύμπαν δεν σου χαλάει το χατίρι. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου αγγίζει βαθιά την ψυχή σου με κάποια κίνηση του και νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι τόση η αισιοδοξία και η βεβαιότητά σου πως όλες οι υποθέσεις σου θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου που δεν είσαι καθόλου προσεκτική στις κινήσεις και τις επιλογές σου αν και θα έπρεπε… Αν είσαι single, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου διώχνει μακριά τις αμφιβολίες σου ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα που σε προβλημάτιζαν. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απολαμβάνεις την έγκαιρη ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου στο οποίο είχες αφιερώσει χρόνο και κόπο και πλέον και οι γύρω σου καταλαβαίνουν το μέγεθος της προσπάθειάς σου! Αν είσαι single, ξεχωρίζεις στις κοινωνικές σου συναναστροφές με την εμφάνιση και τον χαρακτήρα σου. Αν είσαι σε σχέση, μοιράσου με τον αγαπημένο σου τους στόχους σου για το μέλλον και θα γίνουν και δικοί του! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην προσπάθειά σου να ολοκληρώσεις κάθε εκρεμμότητα στην εργασία σου μπορεί να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που σε βοηθά μεν σε πιέζει δε με την τυπικότητα και την αυταχικότητά του. Χρήματα ανέλπιστα ωστόσο μπαίνουν στο ταμείο σου και σου δίνουν μια ανάσα γιατί η αλήθεια είναι δεν το ‘χεις με τα οικονομικά. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε διεκδικεί εκ νέου χωρίς αυτό να σε αφήνει αδιάφορη. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου αδυνατεί να καταλάβει τον περίπλοκο τρόπο σκέψης σου. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΙΧΘΕΙΣ
Συνεχίζεις μέχρι τελευταία στιγμή να εργάζεσαι και να τακτοποιείς επαγγελματικά σου θέματα αν και είσαι πλέον πολύ κουρασμένη. Ωστόσο αυτή η εργατικότητά σου γίνεται αντιληπτή από τους ανωτέρους σου και να περιμένεις μια πολύ καλή εξέλιξη στην καριέρα σου! Αν είσαι single, δεν αποκλείεται να θελήσεις να προσεγγίσεις και πάλι έναν παλιό σου έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, ακόμη και αν είστε ανάμεσα σε εκατό ανθρώπους εσείς οι δυο αισθάνεστε ότι είστε μόνοι σας στο σύμπαν! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!