Οι Γενικές καλωσορίζουν το 2019 αναδεικνύοντας την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου προβάλλουν για ακόμα μια φορά την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας επιλέγοντας για την εικονογράφηση του ετήσιου ημερολογίου τουςχάρτες της Κύπρου από τη χαρτογραφική συλλογή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου.

Οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρουστον τομέα αυτό έχουν τύχει διεθνούς αναγνώρισης, με επιστέγασμα τη βράβευσή του, το 1990, από το Διεθνή Οργανισμό Συλλεκτών Χαρτών (International Map Collectors’ Society-IMCoS).

Η αξιόλογη αυτή σειρά χαρτών δίνει μια λεπτομερή εικόνα της εξέλιξης της κυπριακής χαρτογραφίας και μας φέρνειένα βήμα πιο κοντά στην πολιτιστική αξία της τόπου μας μέσα από το ημερολόγιο των ΓενικώνΑσφαλειών Κύπρου.

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου είναι μια εταιρεία με 67 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική βιομηχανία του τόπου μας, με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση.

Από το 1951, ως η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία του τόπου, οι Γενικές διακρίνονται για το κύρος και την αξιοπιστία τους καθώς επίσης για τον επαγγελματισμό του έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού τους. Προσφέρουν ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων διατηρώντας διαχρονικά ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο στο στάδιο της πώλησης όσο και στο χειρισμό απαιτήσεων μετά από ζημιές.