Υποψήφιο για 4 Emmy το show της Jennifer Lopez και της Shakira στο Super Bowl 2020


Η Jennifer Lopez και η Shakira συνέχισαν την τρομερή παράδοση του Super Bowl στα βραβεία Emmy.

Υποψήφιο για τέσσερα βραβεία Emmy είναι το θεαματικό show που παρουσίασαν η Jennifer Lopez και η Shakira στο ημίχρονο για το φετινό Super Bowl, στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου.

Τα 72α ετήσια Primetime Emmy Awards θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου 2020 και θα τιμήσουν τα καλύτερα προγράμματα που προβλήθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση από τη 1 Ιουνίου 2019 μέχρι τις 31 Μαΐου, όπως έχουν επιλεχθεί από την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ.

Προ της πανδημίας του κορονοϊού η τελετή απονομής των Primetime Emmy Awards για το 2020 επρόκειτο να διεξαχθεί στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες, ωστόσο οι νέες συνθήκες επέβαλαν τη διοργάνωση μιας εικονικής τελετής που θα μεταδοθεί από το ABC.

Με μια εικονική τελετή, που είχε οικοδεσπότες τους Leslie Jones, Laverne Cox, Josh Gad και Tatiana Maslany, ανακοινώθηκαν και οι υποψηφιότητες για τα Primetime Emmy Awards 2020.

Μεταξύ των προγραμμάτων που προτείνονται για Emmy είναι και το συναρπαστικό show της Jennifer Lopez και της Shakira στο ημίχρονο του 54ου Super Bowl, το οποίο έλαβε χώρα στις 2 Φεβρουαρίου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι.

Συγκεκριμένα το εκρηκτικό show που έκανε το κοινό να παραληρεί είναι υποψήφιο στις εξής κατηγορίες:

• Εξαιρετικό Variety Πρόγραμμα (Live)
• Εξαιρετική Σκηνοθεσία για Variety Πρόγραμμα
• Εξαιρετική Μουσική Σκηνοθεσία
• Εξαιρετικός Σχεδιασμός Φωτισμού / Σκηνοθεσία Φωτισμού για Variety Πρόγραμμα

Η Sony Music Latin, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν η Jennifer Lopez και η Shakira, συνεχάρη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις δύο τραγουδίστριες.

Από τη δική της πλευρά, η Shakira ευχαρίστησε την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών των ΗΠΑ και όσους έκαναν πραγματικότητα το show.

 Πηγή : hit-channel.com