Γιώργος Μαζωνάκης: Το «ευχαριστώ» από καρδιάς και η ανακοίνωση για την πρωτοβουλία του


Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες αφιερωμένες στο μπουζούκι.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με ένα βίντεο από την Κρήτη, έστειλε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους έχουν στηρίξει και στηρίζουν την πρωτοβουλία του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διάδοση του μηνύματός της.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, με τη συμπλήρωση ακριβώς 60 ημερών από την έναρξή της πρωτοβουλίας του, ευχαρίστησε όλους όσους έχουν την έχουν αγκαλιάσει, ειδικούς του μπουζουκιού, μουσικούς, καλλιτέχνες, ΜΜΕ, κοινό και τόνισε ότι η ενέργεια συνεχίζεται, ώστε το μπουζούκι να πάρει τη θέση που του αρμόζει, να μπει στο άρμα του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα μηνύματα στήριξης της πρωτοβουλίας «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», αλλά και ενέργειες αφιερωμένες στο μπουζούκι.

Στο πλαίσιο της ηχογράφησης του album, ένα χρόνο πριν, και πιο συγκεκριμένα του τραγουδιού «Ώρες Μικρές», στο οποίο κυριαρχεί η δύναμη του ήχου του μπουζουκιού ο Γιώργος Μαζωνάκης εμπνεύστηκε την πρωτοβουλία του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές».

Στόχος είναι να αποδοθεί η τιμή που αξίζει στο μουσικό αυτό όργανο που αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

Δείτε εδώ το επίσημο music video του «Ώρες Μικρές», το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές και βρίσκεται στις κορυφαίες τάσεις του YouTube.

Η πρωτοβουλία που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει βρει τεράστια ανταπόκριση κι έχει ευαισθητοποιήσει κοινό και ειδικούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν συμμετάσχει, με μηνύματα υποστήριξης δεκάδες ειδικοί της μουσικής, ανάμεσά τους ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Θανάσης Βασιλάς, η Λένα Ζευγαρά, ο Μάκης Μάτσας και ο Μίκης Θεοδωράκης.

Πηγή : hit-channel.com