Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Παρέδωσαν επιταγή €20,000 στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, στις 6 Σεπτεμβρίου,  η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΑΛΦΑΜΕΓΑ, παρέδωσε επιταγή είκοσι χιλιάδων ευρώ, που συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία των Υπεραγορών «Ένα μπισκότο για τον Ερυθρό Σταυρό».

Η γλυκιά πρωτοβουλία έτρεξε από τις  8 μέχρι τις 18 Μαΐου 2023 και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου Παγκύπριου Εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Ν.Π. 19/2023), με στόχο να στηρίξει το έργο του οργανισμού και συγκεκριμένα τα Ανθρωπιστικά Προγράμματα που εκτελεί. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διέθεσαν προς πώληση μπισκότα, στην τιμή των €2, αποκλειστικά  από τα ταμεία των καταστημάτων τους και πρόσφεραν όλα τα καθαρά έσοδα για τις ανάγκες του οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με την Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου,  η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την προσφορά της και ανακοίνωσε τη συνέχεια της στήριξης του πολυσήμαντου έργου του οργανισμού. Με τη σειρά της, η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε την κ. Κωνσταντινίδου και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη σημαντική βοήθειά τους.

Με ιερή αποστολή τη στήριξη των πολιτών βάσει των μεταβαλλόμενων αναγκών της κοινωνίας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στέκονται αρωγοί και πρωτοστατούν σε δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, υλοποιώντας ένα επεκτεινόμενο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με ανθρωποκεντρική προσήλωση.