Η Cablenet καλωσορίζει τον Παντελή Μιχαηλίδη ως τον Νέο Key Accounts Sales Manager.

Η Cablenet ανακοινώνει την προσθήκη στο δυναμικό της, του κ. Παντελή Μιχαηλίδη στη θέση του Key Accounts Sales Manager στο τμήμα Business to Business (B2B). Στο νέο του ρόλο, ο Παντελής θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση των σχέσεων της Cablenet με επιχειρηματικούς πελάτες και στην προώθηση στρατηγικών πρωτοβουλιών ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, σε όλη την Κύπρο.

Ο Παντελής Μιχαηλίδης φέρνει στην Cablenet μια πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία άνω των 28 ετών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, με πλούσιο ιστορικό στη διαχείριση και την ανάπτυξη Key Enterprise Accounts στον κλάδο. Με πάθος για την παροχή εμπειρίας στον πελάτη, και όχι απλά εξυπηρέτησης, και με βαθιά κατανόηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών, είναι έτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες της Cablenet για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων που ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις κάθε επιχειρηματικού πελάτη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Παντελή Μιχαηλίδη στην ομάδα μας ως τον Key Accounts Sales Manager“, δήλωσε ο Θωμάς Χόπλαρος, Chief Commercial Officer – Business της Cablenet. “Οι γνώσεις του στον κλάδο, η αφοσίωσή του στην ικανοποίηση των πελατών και η στρατηγική του προσέγγιση στη διαχείριση των Key Enterprise Accounts θα συμβάλουν καθοριστικά στη συνεχή ανάπτυξή μας και στην εδραίωση της θέσης μας ως προτιμώμενου τηλεπικοινωνιακού συνεργάτη”.

Ο Παντελής Μιχαηλίδης εκφράζοντας την χαρά του για την ένταξή του στην Cablenet, δήλωσε: “Είναι τιμή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της Cablenet και είμαι ενθουσιασμένος που θα συμβάλω στη συνεχή επιτυχία της εταιρείας. Ανυπομονώ να δημιουργήσω ισχυρές σχέσεις με αξιόλογους πελάτες, να κατανοήσω τις μοναδικές ανάγκες τους και να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα της Cablenet για να παρέχουμε λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες”.

Σχετικά με την Cablenet:

Η Cablenet είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών που παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας, ψηφιακή τηλεόραση και υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες. Με δέσμευση στην καινοτομία και τις πελατοκεντρικές λύσεις, η Cablenet έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης στον κλάδο.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing στην ηλεκτρονική διεύθυνση marketing@cablenetcy.net