Ξέσπασε σε κλάματα η Τζώρτζια Παναγή στο «Ξαναδέστε τους»! Τι συνέβη;

«Ήθελα να ρισκάρω, να κάνω το μεγάλο βήμα. Το ήθελα τόσο πολύ, που ήξερα πως αν πήγαινε καλά, θα ήταν το ιδανικό για την καριέρα μου». Αυτά είναι τα λόγια της, πλέον, 26χρονης παρουσιάστριας του «Ξαναδέστε τους».

Η Τζώρτζια Παναγή δεν είχε σκεφτεί ούτε λεπτό ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ καιρό να επισκεφτεί ξανά την γενέτειρα της, Λευκωσία. Όταν την κάλεσαν για δοκιμαστικό από τον Alpha δεν το σκέφτηκε λεπτό, ομολογεί, πήρε το αεροπλάνο και ήρθε κατευθείαν Αθήνα. Στο τέλος του δοκιμαστικού την ενημέρωσαν ότι μια καινούργια συνεργασία ξεκινά. Τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Κύπρο είναι ενθουσιασμένα με την επαγγελματική πορεία της και η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Γνωρίζουν και εκείνοι πόσο το ήθελα στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την τηλεόραση. Ξέρουν πως είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω πολλές ώρες από την προσωπική μου ζωή για να δουλέψω και να πετύχω. Και το απέδειξα αυτό, αποφασίζοντας να αφήσω τη ζωή μου στην Κύπρο και τους ανθρώπους μου»

Η ίδια εξομολογήθηκε πως το βράδυ πριν την πρεμιέρα δεν μπορούσε να κλείσει μάτι και .. «μουν τόσο κουρασμένη που κοιμήθηκα αμέσως. Όλη αυτή η ένταση, όμως, μου βγήκε λίγα λεπτά πριν από την πρεμιέρα. Είχα δακρύσει. Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός. Είχα τηλεφωνήσει στη μητέρα μου και εκείνη μου είπε πόσο πολύ πιστεύει σε μένα… Ξέσπασα σε δάκρυα και τρέχαμε τελευταία στιγμή να διορθώσουμε το μακιγιάζ. Το μυαλό μου ήταν συνεχώς στα λόγια της και στη δύναμη που μου έδινε. Η μαμά μου είναι η κινητήριος δύναμή μου».

Πηγή: lifenewscy