Βασίλης Καρράς – Το τραγούδι που δεν λέει ποτέ ζωντανά

Κρύβει μια δυνατή ανθρώπινη ιστορία.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, ο Βασίλης Καρράς ήταν προσκεκλημένος του Νίκου Κοκλώνη και της εκπομπής «It’s Show Τime».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που «τρέχουν» στην επικαιρότητα, ο ερμηνευτής κάνει αποκαλύψεις, αναφερόμενος στις απαγωγές που έχει υποστεί ενώ την ίδια ώρα, ξετυλίγοντας 40 χρόνια μουσικής διαδρομής, στέκεται και στο τραγούδι που αρνείται να ερμηνεύσει ζωντανά.

Μάλιστα ο Καρράς έρχεται σε δύσκολη θέση όταν του ζητάνε οι θαυμαστές του να πει το «Δημήτρη, χάνομαι» καθώς κρύβει μια δυνατή ανθρώπινη ιστορία.

Το έγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Πάνος Φαλάρας έπειτα από επιθυμία του ίδιου του τραγουδιστή και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο «Γύρισε» (2001). Είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καλού του φίλου Δημήτρη Καραηλία, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, ο Βασίλης Καρράς δεν έχει ξεπεράσει το χαμό του και είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν κάνει το χατίρι των θαμώνων όταν του το ζητάνε, καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Παράλληλα, στην εκπομπή ο Βασίλης Καρράς δεν έκρυψε πως το τραγούδι «Όταν τα χρόνια σου περάσουν» -σε δικούς του στίχους και μουσική- το αφιερώνει στην αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα, η οποία έχει επιλέξει να κρατήσει μία στάση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Πηγή : ogdoo.gr