Βαγγέλης Κακουριώτης – Now or Never

Τον Βαγγέλη Κακουριώτη, τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε από τους Boys n’ Noise. Αυτό που πολλοί δε γνωρίζουν είναι ότι πέρα από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και σπουδαστής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης, μεταξύ συναυλιών, ηχογραφήσεων και φωτογραφίσεων, φοιτά στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μετά το «Πάμε Μαζί», εγκαινιάζει τη νέα –solo – εποχή, με το αγγλόφωνο Now or Never” σε μουσική δική του και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Το κομμάτι αποτελεί τη φετινή διπλωματική εργασία του. Πρόκειται για ένα project που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Σχολής και των συμφοιτητών του και αγαπήθηκε απ΄ τις πρώτες κιόλας, ημέρες που κυκλοφόρησε.

Με πλάνα που αποτυπώνουν τη ζωή του στην ΑΚΜΗ και μια μουσική που «ηλεκτρίζει», έκανε γι’ ακόμα μία φορά, τη διαφορά. Στην υλοποίηση, συνέβαλαν και οι ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με τους καταξιωμένους καθηγητές τους.

Το video clip γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Sherif Francis.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δεν έχει, παρά να ευχηθεί κάθε επιτυχία στη ζωή του Βαγγέλη και καλή αρχή σε κάθε νέο του ξεκίνημα!

Δες το βίντεο κλιπ:

[ot-video][/ot-video]