Η ΝΕΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ MEGA – ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:20

Print
 

Μυστικά, ίντριγκες, προδοσίες, φιλοδοξίες… Αλλά και έρωτας, αφοσίωση, φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και, πάνω από όλα, ανιδιοτελής αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή σε πρωτόγνωρα μονοπάτια…

Η  Δήμητρα Χαρίτου (Κατερίνα Γερονικολού), η Στέλλα Κοντού (Κρίστη Παπαδοπούλου) και η Μαρία Πολέμη (Παναγιώτα Βιτεντζάκη), αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο, μεγάλες πια, έχουν επιλέξει διαφορετικές διαδρομές στη ζωή τους, αλλά παραμένουν κολλητές φίλες.

Ένας λάθος έρωτας και ο ευάλωτος χαρακτήρας της οδηγούν την Μαρία Πολέμη να ζήσει μακριά από την Ελλάδα, προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ύπαρξη της κόρης της!

Η Στέλλα Κοντού ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της  και το μόνο που τους λείπει είναι ένα παιδί.

Η Δήμητρα, ερωτευμένη με τον Άγη Δρούση (Βασίλης Παλαιολόγος), αφήνεται να ζήσει το παραμύθι και για πρώτη φορά γίνεται και νιώθει μέλος μιας οικογένειας. Άλλα η οικογένεια του Ηλία (Ευτύχιος Πουλαΐδης) και της Νίνας Δρούση (Έλενα Παπαδοπούλου) δεν είναι η οποιαδήποτε. Είναι μια παντοδύναμη δυναστεία που ελέγχει χρόνια το νησί, με άπειρα σκοτεινά μυστικά… Ο γιος τους Θέμης, έχει απομακρυνθεί, εδώ και χρόνια, λόγω έντονης διαμάχης με τον πατέρα του.

Η Μάνια Αγαπηνού (Μαρία Ιωάννου), παντοτινή εχθρός των τριών κοριτσιών από το ορφανοτροφείο, συνεχίζει να δολοπλοκεί σε βάρος τους, με αμείωτο μίσος..

Ο Αντώνης Αθανασίου (Γιάννης Αϊβάζης), κι ό,τι απέμεινε απ’ αυτόν, ύστερα από ένα βαρύ πλήγμα που δέχτηκε με τη γυναίκα του, προσπαθούν να ξαναβρούν τους χαμένους εαυτούς τους…

Η Βέτα (Ευγενία Παναγοπούλου), ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, θύμα απαγωγής και δουλεμπορίου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον αγοραίο έρωτα και ν’ αρχίσει  μια φυσιολογική ζωή.

Ο Μάνος Γκίκας (Λευτέρης Ζαμπετάκης), αστυνόμος της Δίωξης, αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του, προκειμένου να σώσει την άρρωστη κόρη του..

Όλοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε καταστάσεις που επαναπροσδιορίζονται, μιας που η στρωμένη ζωή τους τινάζεται στον αέρα, από τη βίαιη έκρηξη  μιας διπλής δολοφονίας. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει  κι ό,τι κατάφεραν να θάψουν τόσα χρόνια, έρχεται στην επιφάνεια να τους καταστρέψει ή να τους αναγεννήσει.

Η ζωή όλων τους ανατρέπεται και αποκτά διαστάσεις που κανένας τους δεν είχε ποτέ φανταστεί.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Έλενα Χριστοφόρου, Καρμέλα Κατσαμένη.

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσος Βάσου.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σπύρος Μιχαλόπουλος, Αλέξανδρος Πανταζούδης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Νικόλας Μακρής, Έλενα Παπαδοπούλου, Χάρης Κκολός, Μαρία Ιωάννου, Κρίστη Παπαδοπούλου, Αγγελική Φιλιππίδου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ευγενία Παναγοπούλου, Πάνος Μακρής, Ορέστης Σοφοκλέους, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Αντρέας Τσέλεπος, Αντρούλα Ηρακλέους, Ιωάννα Πολυνείκη, Έλενα Δημητρίου, Ειρήνη Παφίτη, Στέφανη Συμεωνίδου, Χριστιάνα Γεωργίου, Ξάνθος Χρήστου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Βιολάρης, Στυριάνα Καδη.

Στο ρόλο του Κωνσταντίνου, ο Στέλιος Καυκαρίδης.

Στο ρόλο του Ηλία, ο Ευτύχιος Πουλλαΐδης.

Στο ρόλο του Φώτη, ο Βαρνάβας Κυριαζής.

Στο ρόλο του Άγη, ο Βασίλης Παλαιολόγος.

Η σειρά βασίζεται στο νέο, ομώνυμο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η νέα καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, «ΖΩΗ ΜΟΥ», θα προβάλλεται και στην Ελλάδα από το STAR.