Τσικνοπέμπτη στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ


Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια από τη λειτουργία του, το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, εγκαινίασε σειρά ζωντανών εκπομπών από διάφορες πόλεις και κοινότητες της Κύπρου.

Αύριο Τσικνοπέμπτη το Τρίτο γιορτάζει μαζί με τους ακροατές του, στην καρδιά του Λεμεσιανού γλεντιού. Από τις 10.00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Τρίτου, Αθηνά Βιολάρη, Χριστόδουλος Χριστοδούλου και Αλεξία Καρακάννα θα βρίσκονται στην οδό Σαριπόλου. Στη συνέχεια, από τις 16:00 έως τις 18:00 το απόγευμα θα βρεθούν παρέα σε χώρο διασκέδασης  μαζί με παλιούς και νέους καρναβαλιστές, βασιλιάδες του καρναβαλιού, κανταδόρους και εκπρόσωπους οργανωμένων συνόλων της Λεμεσού.

Η απογευματινή εκπομπή “Απογευματινός Καφές” την οποία επιμελούνται και παρουσιάζουν η Αθηνά Βιολάρη και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μεταδόθηκε ήδη ζωντανά από τη Λάρνακα, τον Καλοπαναγιώτη και τα Λεύκαρα ενώ προγραμματίζει μεταδόσεις και από άλλες κοινότητες. Η επόμενη εξόρμηση είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου στο Παλαιχώρι.