Η Cyta πέτυχε την πλήρη πιστοποίηση του δορυφορικού σταθμού Μακάριος στο ανωτάτο επίπεδο αριστείας tier 4

SONY DSC

Η Cyta ανακοινώνει ότι ο Δορυφορικός Σταθμός «Μακάριος» έχει πετύχει την πλήρη πιστοποίηση του στο επίπεδο Tier 4, το ανώτατο επίπεδο αριστείας σύμφωνα με το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τηλελιμένων (World Teleport Association – WTA) και συγκαταλέγεται, πλέον, ανάμεσα στους 16 δορυφορικούς σταθμούς παγκόσμια που έχουν πετύχει αυτή τη διάκριση. 

Mέλη του WTA είναι οι σημαντικότεροι διεθνείς Τηλεπικοινωνιακοί Οργανισμοί, ιδιοκτήτες δορυφόρων, παροχείς δορυφορικών υπηρεσιών και τηλελιμένες, ενώ το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης αποτελεί την πλέον αντικειμενική, διάφανη και διεθνώς αποδεκτή μέθοδο, μέσω της οποίας οι Τηλεπικοινωνιακοί Οργανισμοί πιστοποιούν την ποιότητα των υπηρεσιών και των υποδομών των τηλελιμένων τους. 

O Δορυφορικός Σταθμός «Μακάριος» της Cyta, αξιοποιώντας τις σύγχρονες υποδομές του, καθώς και την προσβασιμότητά του στο διεθνές δίκτυο οπτικών ινών της Cyta, διασφαλίζει τη δυνατότητα ποιοτικής ευρυζωνικής σύνδεσης με τους κύριους διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς κόμβους. Αξιοποιώντας και την προνομιακή γεωγραφική θέση της Κύπρου, εξασφαλίζει βέλτιστες συνθήκες για δορυφορικές επικοινωνίες και έχει καθιερωθεί ως σημαντικός τηλεπικοινωνιακός κόμβος στην Ανατολική Μεσόγειο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δορυφορικών υπηρεσιών στην παγκόσμια αγορά, όπως υπηρεσίες συστέγασης και φιλοξενίας δορυφορικού εξοπλισμού, υπηρεσίες παρακολούθησης και ελέγχου δορυφόρων, υπηρεσίες δορυφορικής τηλεόρασης, συνδέσεις IP και υπηρεσίες VSAT. 

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πλήρη πιστοποίηση του Δορυφορικού Σταθμού «Μακάριος» σε επίπεδο Tier 4, και για το γεγονός ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους λίγους δορυφορικούς σταθμούς ανά το παγκόσμιο που έχουν επιτύχει τον ανώτατο αυτό βαθμό αριστείας. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί απτή απόδειξη του εξαιρετικού επιπέδου υποδομών και ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας», ανέφερε ο Διευθυντής Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς της Cyta, κ. Κώστας Ψυλλίδης. Παράλληλα, ο Διευθυντής Δικτύων Κορμού της Cyta, κ. Γιώργος Μορφίτης, σημείωσε ότι, «H πιστοποίηση του Δορυφορικού Σταθμού «Μακάριος» σε επίπεδο Tier 4 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων, ουσιαστικά αποδεικνύει την ποιότητα των λειτουργιών μας, τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους στρατηγικούς συνεργάτες μας και μας διαφοροποιεί από άλλους Δορυφορικούς Σταθμούς στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Σε δική του δήλωση, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τηλελιμένων, κ. Robert Bell, ανέφερε ότι «Με την πιστοποίηση του Δορυφορικού Σταθμού «Μακάριος» σε επίπεδο Tier 4, o Παγκόσμιος Οργανισμός Τηλελιμένων επιτυγχάνει τον σημαντικότερο στόχο του προγράμματος πιστοποίησης: όχι μόνο τη μέτρηση των παραγόντων που απαιτούνται για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά και την ενθάρρυνση της βελτίωσης. Ευελπιστούμε να βοηθήσουμε και άλλους τηλελιμένες να βελτιώσουν την ποιότητα των  εγκαταστάσεων και υπηρεσιών τους, για σκοπούς ανάπτυξης, αλλά και καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών τους».

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων (WTA), επισκεφθείτε το www.worldteleport.org 

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Δορυφορικό Σταθμό Μακάριο και τις δορυφορικές υπηρεσίες της Cyta, επισκεφθείτε το www.cytaglobal.com