Τράπεζα Κύπρου: Αποφοίτησαν οι πρώτοι 20 φοιτητές από τη BoC Academy


Οι πρώτοι 20 απόφοιτοι της BoC Academy παρέλαβαν τα διπλώματά τους αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση. Οι απόφοιτοι συμμετείχαν σε προγράμματα της BoC Academy σε συνεργασία με το CIM Business School, και απέκτησαν πιστοποιητικά σε εξειδικευμένες θεματολογίες, αναπτύσσοντας τις γνώσεις και δεξιότητές τους.

Είκοσι εργαζόμενοι της Τράπεζας, που παρακολούθησαν τα μαθήματα Strategy, Digital Marketing, Business και Organizational Behaviour απέκτησαν σχετικά πιστοποιητικά, στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης στη μάθηση και την ανάπτυξη του προσωπικού.

Σε χαιρετισμό της στην τελετή αποφοίτησης των πρώτων αποφοίτων της BoC Academy, η κ. Ειρήνη Γρηγορίου Παυλίδη,  Εκτελεστική Διευθύντρια Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού & Μετασχηματισμού, συγχάρηκε τους απόφοιτους και ανάφερε πως «η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ και ότι κάθε εμπειρία, κάθε γνώση που αποκτάμε, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και επαγγελματίες».

«Εσείς, με το παράδειγμά σας, αποδείξατε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να επενδύσουμε στον εαυτό μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Η δέσμευσή σας για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική πρόοδο δείχνει την επιθυμία σας να εξελιχθείτε, να ξεπεράσετε τα όριά σας και να κατακτήσετε νέες κορυφές», πρόσθεσε η Εκτελεστική Διευθύντρια.

Όπως τόνισε «οι δεξιότητες και οι γνώσεις που αποκτήσατε θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών και να ανοίξετε νέες πόρτες στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η προσπάθεια που καταβάλατε και η επιμονή που δείξατε είναι άξια θαυμασμού και αποτελούν παράδειγμα για όλους μας».

Η Ακαδημία διευρύνει το πρόγραμμά της από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με νέο κύκλο προγραμμάτων και νέα συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

H BoC Academy εγκαινιάστηκε το 2023 με στόχο να προσφέρει όλα εκείνα τα εφόδια (reskilling & upskilling) που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και την πρόοδό των ανθρώπων της Τράπεζας Κύπρου σε ένα εξαιρετικά μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.