«Τώρα Ή Ποτέ»: Οι OtherView επιστρέφουν πιο εκρηκτικά από ποτέ

Με έναν ελκυστικό ρυθμό φιλοδοξούν οι OtherView να αφήσουν… «Τώρα Ή Ποτέ» το σημάδι τους στο φετινό καλοκαίρι.

Οι OtherView επιστρέφουν δυναμικά… «Τώρα Ή Ποτέ» με τραγούδι – επιτυχία!

Το συγκρότημα έχει ξεσηκώσει με μεγάλα dance hits που δεν ξεχνιούνται εύκολα, όπως είναι τα «I­’m The One», «Κάνε Με», «La Luna», «See You Again», «Μη Χαθείς», «RunΑway» και άλλα. Με την Έλενα Τσαγκρινού να είναι πια η κεντρική τραγουδίστρια, οι OtherView έχουν «ανοίξει» το νέο τους κεφάλαιο, με την κυκλοφορία επιτυχημένων τραγουδιών όπως «Ο Γύρος Του Κόσμου», «Ξανά», «What You Want» και όχι μόνο.

Με τις εμφανίσεις τους στο «BOX Athens» μαζί με τις Μέλισσες και την Josephine να έχουν ολοκληρωθεί, οι ΟtherView έγιναν πρόσφατα μέλη της δισκογραφικής οικογένειας της Panik Records, έτοιμοι για καινούρια πράγματα και σχέδια.

Άμεσα, κυκλοφόρησαν το «Άσ’ Το Σε Μένα», το single που είχαν παρουσιάσει στον τελικό του «The Voice», στις αρχές Μαρτίου, όπου η Έλενα Τσαγκρινού είχε αναλάβει την κάλυψη των backstages σε όλη τη σεζόν του show.

Το καλοκαίρι κάνει εντονότερη την παρουσία του και οι OtherView εκμεταλλεύονται τη συγκυρία όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Το τρίο επιστρέφει πιο εκρηκτικά από ποτέ, φιλοδοξώντας να αφήσει… «Τώρα Ή Ποτέ» το σημάδι του στο φετινό καλοκαίρι με ένα single που «μυρίζει» επιτυχία!

Το «Τώρα Ή Ποτέ» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 11 Ιουνίου από την Panik Records.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr