Έλλη Κοκκίνου: Το νέο άλμπουμ «Αυτή Είμαι Εγώ» είναι γεγονός

Καινούρια δισκογραφική δουλειά μετά από έξι χρόνια κυκλοφορεί η Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου κυκλοφορεί το νέο δίσκο της, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στα καλύτερά της.

Έξι περίπου χρόνια μετά το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της και τη σύμπραξη με το Φοίβο, η τραγουδίστρια προσθέτει ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά στην πορεία της, την παρθενική στη συνεργασία της με την Cobalt Music.

Το καινούριο CD της Έλλης Κοκκίνου ονομάζεται «Αυτή Είμαι Εγώ» και τους προηγούμενους μήνες είχαν καλλιεργήσει το έδαφος τέσσερα διαφορετικά singles:

Το «Ας Φταίω Πάντα Εγώ» με ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα από γυναίκα με παραλήπτες τις γυναίκες, το «Μακάρι» με ένα video clip που διηγήθηκε ένα μεγάλο ερωτικό μυστικό, «Το Χαμόγελό Σου» με καλοκαιρινό χρώμα που «ανέβλυσε» διακοπές και τέλος, το «Ο Θεός Είναι Γυναίκα», ένα dance τραγούδι που έβαλε «φωτιά» στην disco πίστα.

Η Έλλη Κοκκίνου παρουσίασε καθημερινά, ανά δύο, τα υπόλοιπα τραγούδια του νέου άλμπουμ της, φθάνοντας τελικά στην κυκλοφορία του.

Τις μισές συνθέσεις υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδου και λίγο παραπάνω από τους μισούς στίχους ο Θάνος Παπανικολάου. Από εκεί και πέρα συμβάλλουν συνθετικά οι Θέμης Παναγιωτίδης, Τόνι Μαυρίδης, Γιάννης Φρασέρης και Παναγιώτης Μπρακούλιας και στιχουργικά οι Όλγα Βλαχοπούλου, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Ευαγγελία Καραμπατζάκη και Σπύρος Βροχίδης.

Το επόμενο ραδιοφωνικό single της Έλλης Κοκκίνου μέσα από το «Αυτή Είμαι Εγώ», μία δουλειά με γυναικείο χαρακτήρα και αποτύπωμα, είναι «Το Παράπονό Μου».

Το «Αυτή Είμαι Εγώ» κυκλοφορεί ψηφιακά και στα δισκοπωλεία (από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου) από την Cobalt Music.

[ot-video][/ot-video]