Τόνυ Μαυρίδης: Νέο εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου

Ο Τόνυ Μαυρίδης σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso έστειλε χριστουγεννιάτικο εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου και προτείνει να πάρει αυτός τη μεζονέτα 183 τμ στη Γλυφάδα, αντί των 133.236,845 ευρώ, ώστε να μην βγει σε πλειστηριασμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ανταλλαγή εξώδικων για τη συγκεκριμένη κατοικία που απέκτησε το πρώην ζευγάρι εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ, έχει αρχίσει από το καλοκαίρι. Στη συνέχεια ο Τόνυ Μαυρίδης κατέθεσε αγωγή κατά της Έλενας Παπαρίζου, με την οποία απαιτούσε να του καταβληθεί το ποσό των 250.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και Σία ΕΕ» στην οποία ήταν εταίροι.

Η Έλενα Παπαρίζου απάντησε στις αρχές Δεκέμβρη με αγωγή κατά του πρώην συντρόφου του, ζητώντας να φύγει από τη μεζονέτα στη Γλυφάδα για να βγει σε πλειστηριασμό. Και τώρα ο γνωστός μουσικός παραγωγός ζητά με εξώδικο να του παραχωρήσει η Έλενα Παπαρίζου το σπίτι και εκείνος να της καταβάλει το ποσό που όριζε η ίδια στην αγωγή της ως μερίδιό της από την πώλησή του. Δηλώνει, μάλιστα, έτοιμος μόλις πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση να αναλάβει και την αποπληρωμή του δανείου του σπιτιού.

Πηγή: govastileto.gr