Κάτι τρέχει με τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Κένταλ Τζένερ

Φήμες θέλουν τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Κένταλ Τζένερ να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 22χρονος τραγουδιστής εντοπίστηκε σε έξοδό του μαζί με το 21χρονο μοντέλο λίγες ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι δυο τους μαζί με τον φίλο τους Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ έτρωγαν σε εστιατόριο της Γιούτα.

Άλλο ένα περιστατικό την προηγούμενη βδομάδα έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Πριν μία εβδομάδα ο Τζάστιν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο του μαζί με μία γυναίκα. Τότε κάποιοι νόμισαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα που ανέβηκε στο τζετ του Μπίμπερ ήταν η 17χρονη τραγουδίστρια Μάντισον Μπιρ, ωστόσο, σύμφωνα με το Teenvogue, φαίνεται ότι τελικά αυτή που επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος ήταν στην πραγματικότητα η Κένταλ.

Βέβαια, όπως σημειώνει το περιοδικό, το γεγονός ότι ο Τζάστιν και η Κένταλ κάνουν παρέα δεν σημαίνει ότι είναι και ζευγάρι, αφού ο 22χρονος λίγες ημέρες αργότερα απολάμβανε την συντροφιά του 20χρονου μοντέλου Χέιλι Μπάλντουιν, στο δυτικό Χόλιγουντ.

Επιπλέον, ο Τζάστιν και η Κένταλ είναι φίλοι από παλιά και ο ποπ σταρ είναι πολύ κοντά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ. Να σημειωθεί ότι και τότε δεν ήταν λίγα τα έντυπα που ήθελαν τον 22χρονο ποπ σταρ να διατηρεί πιο στενές σχέσεις με την 37χρονη τηλεπερσόνα.

Πηγή: newsbeast.gr