Το YOO Limassol παίρνει ύψος


Το YOO Limassol παίρνει ύψος

Μετά την πρόσφατη τιμητική διάκριση με πέντε βραβεία “5-Stars” στα φετινά European Property Awards, το πρώτο οικιστικό έργο στην Κύπρο που φέρει το όνομα ενός μοναδικού brand, το YOO Limassol Inspired by Starck, εμπνευσμένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck, ξεκίνησε ήδη να παίρνει ύψος, καθώς οι εργασίες οικοδόμησης βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Στην ίδια τοποθεσία θα δημιουργηθεί ένας εκθεσιακός χώρος και ένα γραφείο πωλήσεων το 2023, προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία – όχι μόνο να δουν τη διάταξη του έργου στον ίδιο του τον χώρο – αλλά και να επιλέξουν τα συγκεκριμένα υλικά που θα συμπληρώσουν την εσωτερική διακόσμηση των διαμερισμάτων και των επαύλεων του YOO Limassol. Συγκεκριμένα, το δείγμα των επίπλων ΥΟΟ, η κουζίνα και τα είδη υγιεινής θα παρουσιάζονται στον εκθεσιακό χώρο, αποδεικνύοντας ότι όλα τα έργα του Philippe Starck επικεντρώνονται σε εκπληκτικά και μοναδικά σχέδια.

Το αξιέπαινο έργο προσφέρει επιλογές διαμερισμάτων και επαύλεων με τεχνικές εμπνευσμένες από τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τη ΦΥΣΗ, προσφέροντας στους ένοικους την ευκαιρία να επιλέξουν αυτήν που τους ταιριάζει καλύτερα. Αυτές οι δύο τεχνικές δεν επελέγησαν τυχαία από τον Philippe Starck, καθώς ο καταξιωμένος σχεδιαστής εσωτερικού χώρου θέλησε να αναδείξει την φυσική ομορφιά της Κύπρου και την πλούσια ιστορία του νησιού, δύο χαρακτηριστικά της χώρας που θαυμάζει απεριόριστα.

Συγκεκριμένα, η δημιουργική ιδέα του σχεδιαστή είναι κυρίως εμπνευσμένη από το περιβάλλον της Κύπρου, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία όπως το νερό, την πέτρα, το πράσινο και τον ουρανό. Παράλληλα, ο Philippe Starck δημιούργησε ένα εντυπωσιακό ταξίδι από τη θάλασσα μέχρι τον ουρανό μέσω του δημιουργικού του σχεδιασμού, στοχεύοντας να παρουσιάσει μια απρόσκοπτη διασύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων.

Το YOO Limassol αποτελεί το πρώτο έργο του Starck στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια που φέρει την υπογραφή του. O πασίγνωστος σχεδιαστής αναμένεται να επισκεφθεί την Κύπρο για τα επίσημα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου και του γραφείου πωλήσεων του έργου το 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το YOO είναι ένα διεθνές brand στον χώρο των ακινήτων και έχει ήδη αναπτυχθεί σε 36 χώρες, και σε πάνω από 45 πόλεις (όπως το Λονδίνο, το Χογκ Κογκ, το Ντουμπάι), μια εκ των οποίων είναι τώρα και η Λεμεσός. Οι εταιρείες που έχουν εξουσιοδοτηθεί για να φέρουν εις πέρας το έργο YOO Inspired by Starck στην Κύπρο είναι η εταιρεία Property Gallery σε συνεργασία με τη Sarels E.P.C.M., οι οποίες είναι οι πρώτες εταιρείες στην Κύπρο και σε ολόκληρη τη Μεσόγειο που ο Philippe Starck έχει επιλέξει ως συνεργάτες για το παραθαλάσσιο έργο.

Το YOO LIMASSOL inspired by Starck είναι ένα πολυτελές έργο που αναπτύσσει μια πόλη μέσα στην πόλη, προβάλλοντας μια σειρά παραθαλάσσιων κατοικιών με πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, καθώς και μια πληθώρα ανέσεων που εξασφαλίζουν ένα αναβαθμισμένο και ποικίλο τρόπο ζωής για τους ένοικους.