Το βίντεο της Ariana Grande για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με ένα ηχηρό μήνυμα εναντίον των διακρίσεων γιόρτασε η Ariana Grande την Ημέρα της Γυναίκας.

Η Ariana Grande είναι μία από τις διασημότητες που τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο εορτασμός της οποίας έχει καθιερωθεί στις 8 Μαρτίου.

Η 25χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο ειδικά δημιουργημένο για την περίσταση.

Το βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού, περιλαμβάνει αδημοσίευτο υλικό από πλάνα που είχαν γυριστεί για την περιοδεία «Dangerous Woman Tour» της Ariana Grande, ενώ στην οθόνη εμφανίζεται ένα μοτίβο επιθέτων, όπως «ενδυναμωμένη», «δυνατή», «προσγειωμένη», «ασεβής», «άγρια», «ελεύθερη», «παιχνιδιάρα», «πεισματάρα», με τη φράση «δεν το ζητά» να επαναλαμβάνεται, και ολοκληρώνεται με τις λέξεις «άνθρωπος» και «θηλυκό».

Το βίντεο επιμελήθηκε η σκηνοθέτρια Hanna Lux Davis, η οποία έχει αναλάβει όλα τα τελευταία video clips της Ariana Grande, για το «Breathin’», το «Thank U, Next», το «7 Rings» και το «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored», αλλά και παλαιότερα μουσικά βίντεο της pop star, όπως τα «Focus», «Into You» και «Side To Side».

«Το κάναμε αυτό για το “Dangerous Woman Tour” και το ζητάτε από τότε», έγραψε η Ariana Grande στο Twitter.

«Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας κάθε ημέρα προς τις γυναίκες κάθε χρώματος, σχήματος, μεγέθους, σεξουαλικότητας, ηλικίας, θρησκείας, τρανς, cis και προς όλες όσες αναγνωρίζεστε ως γυναίκες! Είστε τα πάντα και είμαι υπερήφανη για εσάς καθημερινά», συνέχισε για το τονίσει ότι είναι όλες ευπρόσδεκτες.

Η Ariana Grande πρόσθεσε σε ένα άλλο tweet: «Απλά μία υπενθύμιση ότι δε γιορτάζετε τις γυναίκες σήμερα ή γενικά, εκτός εάν συμπεριλαμβάνετε όλους τους τύπους γυναικών» και επισήμανε επίσης ότι «δεν είναι φεμινισμός εάν δε συνδέεται με τη διάκριση».

Η Ariana Grande τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας έχοντας αναδειχθεί η ίδια «Γυναίκα της Χρονιάς» από το «Billboard».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε παρευρεθεί στο 13ο ετήσιο γκαλά «Γυναίκες στη Μουσική», το οποίο διεξήχθη στη Νέα Υόρκη στις αρχές Δεκεμβρίου, και είχε παραλάβει το βραβείο της.

Πηγή : HIT CHANNEL