Το «The Voice» επέστρεψε! Τι συνέβη στην πρώτη blind audition; (videos)


Το «The Voice» επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Δείτε τι έγινε στην πρεμιέρα!

Το «The Voice», το απόλυτο μουσικό show του πλανήτη, επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση για τον τρίτο κύκλο του πιο φαντασμαγορικό από ποτέ!

Τα επίδοξα ταλέντα που ανέβηκαν στο λαμπερό σκηνικό καλούνται να αξιολογήσουν και να προσελκύσουν στις ομάδες τους τέσσερις καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας.

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στην αναζήτηση για τη μεγάλη φωνή, αρχίζοντας τη συμπλήρωση του παζλ. Οι τέσσερις «coaches» έκλεψαν τις εντυπώσεις για τη χημεία μέσω των αντίθεσεών τους και για τις σπαρταριστές ατάκες που έδωσαν ξεχωριστή πνοή στο μοναδικό show όπου μετρά μόνο η φωνή.

Ποιος θα κερδίσει το δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal; Ο δρόμος είναι μακρύς και η «μάχη» μόλις ξεκίνησε.

Η προβολή της πρώτης blind audition του «The Voice» καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του, όπως έπραξαν και οι φερέλπιδες τραγουδιστές που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μπροστά στους κριτές και το κοινό.

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Άλλοι παρακίνησαν τους coaches να πατήσουν το περίφημο «Σε Θέλω» και να τους δώσουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο «The Voice», ενώ άλλοι έφυγαν από το stage νωρίς, χωρίς να το κατορθώσουν.

Πώς διαμορφώθηκαν οι τέσσερις ομάδες μετά το τέλος της συναρπαστικής πρεμιέρας; Αν και στο τέλος οι ομάδες θα διαθέτουν τον ίδιο αριθμό ατόμων, «κερδισμένοι» από την πρώτη blind audition βγήκαν ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου που πήραν από 3 φωνές στην ομάδα τους. Ο Πάνος Μουζουράκης προσέλκυσε 2 φωνές και μία ο Κωστής Μαραβέγιας.

#TeamSakis

sakis-rouvas-the-voice

Έφη Γιαννικοπούλου

[ot-video][/ot-video]

Γιώργος Καρέλης

[ot-video][/ot-video]

Ανδρέας Στεργιόπουλος

[ot-video][/ot-video]

#TeamHelena

helena-paparizou-the-voice

Μαρία Ζαμπετάκη

[ot-video][/ot-video]

Faith

[ot-video][/ot-video]

Χριστίνα Ζιώγου

[ot-video][/ot-video]

#TeamKostis

kostis-maraveyas-the-voice

Τόνι Βλάχος

[ot-video][/ot-video]

#TeamPanos

panos-mouzourakis-the-voice

Κωνσταντίνα Ζωμενή

[ot-video][/ot-video]

Άλεξ Μαυρομάτης

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.com