Το Teatro Angelico με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επόμενη παραγωγή του “Ο Άγιος Βασιλάκης” σε κείμενο και σκηνοθεσία Άντζελας Ριζάκη.

Το Teatro Angelico με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επόμενη παραγωγή του “Ο Άγιος Βασιλάκης” σε κείμενο και σκηνοθεσία Άντζελας Ριζάκη.

Η ιστορία του έργου είναι εμπνευσμένη από το κορεάτικο λαϊκό παραμύθι «Το νύχι της αρκούδας» και παρουσιάζεται στη σκηνή από κούκλες και ηθοποιούς!

«Όνειρο!! … Επιθυμία να φτάσουμε… κάπου, να κατακτήσουμε… κάτι και να νιώθουμε υπέροχα!!… Τί συμβαίνει όμως όταν ένα παιδί ονειρεύεται και θεωρεί ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να αγγίξει το όνειρό του; Τί συμβαίνει στο μικρό Βασιλάκη, τον γιο του γνωστού σε όλους μας Άγιου Βασίλη, που ανυπομονεί να έρθει η ημέρα όπου κι εκείνος θα μοιράσει τα δώρα στα παιδιά και ανησυχεί ότι η ημέρα αυτή θα αργήσει να έρθει πολύ πολύ πολύ πολύ…;

Κάπου εδώ θα σας πούμε ένα μυστικό… Η ημέρα αυτή δεν θα αργήσει πολύ να έρθει! Θα έρθει ΜΟΝΟ όταν ο μικρός μας ήρωας περάσει μια αποστολή που του ανέθεσε ο πατέρας του και αυτή η αποστολή έχει να κάνει με τον Βασιλιά Τάρανδο! Ακριβώς!! Και Βασιλιάς… και Τάρανδος!!!

Θα τα καταφέρει άραγε ο Βασιλάκης να φέρει την αποστολή αυτή εις πέρας; Τί είδους αποστολή του ανέθεσε ο Άγιος Βασίλης; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα τα ανακαλύψουμε μαζί με τη βοήθεια του ξωτικού και φυσικά  με τη δική σας βοήθεια.»

Μια παράσταση με κωμικά στοιχεία, μεταμφιέσεις, χρώματα, όπου τα όνειρα, η φιλία, η υπομονή και η αγάπη κάνουν την εμφάνισή τους… Κι όλα αυτά με τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Συντελεστές

  • Κείμενο/Σκηνοθεσία/Κατασκευή κούκλας: Άντζελα Ριζάκη
  • Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Θεοδώρα Βήχα, Χλόη Γρηγορίου/Άντζελα Ριζάκη (σε διπλή διανομή)
  • Σκηνικά: Ομάδα Teatro Angelico
  • Σχεδιασμός αφίσας: Χλόη Γρηγορίου

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά
Προτείνεται για όλη την οικογένεια
Γενική είσοδος: 8 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: 99753388
(Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Σινά 16γ, Έγκωμη

Παραστάσεις

👉Σάββατο 4/12 & 18/12    

                   (16:00 και 17:30)

👉Κυριακή 5/12, 12/12 & 19/12

                  (10:00, 11:30, 16:00 και 17:30)

Υποστηρικτής: @Πολιτιστικός Όμιλος “Μοντέρνοι καιροί”

 *Οι παραστάσεις θα αρχίζουν ακριβώς στην ώρα τους. Τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Απαραίτητη η προσκόμιση του safe pass στην είσοδο.