Τα iPhone 12 & 13 τρέχουν με ταχύτητες Epic 5G!


Τα iPhone 12 & 13 τρέχουν με ταχύτητες Epic 5G!

Τώρα απολαμβάνεις τις απεριόριστες δυνατότητες του Epic 5G και στα iPhone 12 &13, που έχουν πιστοποιηθεί από την Apple στο δίκτυο 5G της Epic.

Έτσι τώρα, όλοι οι χρήστες της σειράς iPhone 13 (iPhone 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max), όπως επίσης και όλης της σειράς iPhone 12, έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν στο δίκτυο 5G της Epic και να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία του #1 δικτύου κινητής in test στην Κύπρο με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του.

Η Epic συνεχίζει αδιάκοπα την πιστοποίηση όλο και περισσότερων 5G συσκευών έτσι ώστε ακόμη περισσότεροι συνδρομητές της να απολαμβάνουν τις απίστευτες ταχύτητες και δυνατότητες του Epic 5G. Εκτός από τη σειρά iPhone 12 & 13, έχουν ήδη  πιστοποιηθεί οι συσκευές  Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Redmi Note 9T, Xiaomi Redmi Note 10, Poco F3, Huawei P40 Pro και Huawei P40 καθώς και οι συσκευές της σειράς Samsung Galaxy S21.

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις το επαναστατικό iPhone 13, τώρα είναι η ευκαιρία αφού η Epic σου δίνει την δυνατότητα να το συνδυάσεις με το κορυφαίο πλάνο κινητής  Unlimited ALL Plus, ένα πραγματικά Unlimited πλάνο που σου προσφέρει τα πάντα απεριόριστα και ακόμη περισσότερα! Απεριόριστα data, λεπτά & SMS, και επιπλέον 100 λεπτά για διεθνείς κλήσεις, και με 100 ευρώ έκπτωση και μηνιαίες δόσεις για το νέο iPhone 13!

Πάρε τώρα το iPhone 13 128GB με 100 ευρώ έκπτωση και 0 ευρώ αρχικά μαζί με το  Unlimited ALL Plus πλάνο κινητής της Epic, όλα από μόνο 65.37 ευρώ το μήνα για 24 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Epic 5G στην ιστοσελίδα www.epic.com.cy.

Κάνε τη 5G εμπειρία σου επική, με iPhone 13 και το #1 δίκτυο κινητής in test!

 

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.