Το Σχήμα Ermis Michail – Electric World παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις και διασκευές παραδοσιακής μουσικής από Κύπρο, Ελλάδα κ.ά. γειτονικές χώρες @Μουσικές του Κόσμου – Κυριακή 19 Ιουλίου


Το ηλεκτροακουστικό σύνολο Electric World φέρνει κοντά επτά μουσικούς από την Κύπρο, οι οποίοι θα παρουσιάσουν νέο υλικό από τον Ερμή Μιχαήλ. Το Ermis Michail – Electric World που περιλαμβάνει φωνητικά, δύο σαξόφωνα, τρομπέτα, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο και τύμπανα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με πρωτότυπες συνθέσεις, καθώς και διασκευές παραδοσιακής μουσικής από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες γειτονικές χώρες.

Mε μουσικό υπόβαθρο την τζαζ, το σχήμα διατηρεί ανοικτούς τους ορίζοντές του, ενώ πειραματίζεται με διαφορετικά ηχοχρώματα που συνδυάζουν στοιχεία της σύγχρονης δυτικής μουσικής με μουσικές του κόσμου. Η μπάντα προσεγγίζει τις συνθέσεις της μέσω αυτοσχεδιασμού, συνδυάζοντας πετάλια εφέ με ακουστικά και ηλεκτρικά όργανα, δημιουργώντας έτσι μία ατμοσφαιρική, έντονη και γεμάτη ενέργεια διάθεση.

Ερμής Μιχαήλ – ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις 

Βασιλική Αναστασίου – φωνητικά

Χάρης Ιωάννου – σαξόφωνο

Μάριος Χαραλάμπους – σαξόφωνο

Ηλίας Ιωάννου – τρομπέτα 

Ανδρέας Ροδοσθένους – ηλεκτρικό μπάσο

Αντρέας Στεφάνου – τύμπανα

Οδηγίες προς θεατές: Για την ασφαλή διοργάνωση των εκδηλώσεων και την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, το κοινό επιβάλλεται όπως προεξασφαλίζει τις θέσεις του είτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του θεάτρου (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 13:00). Οι θεατές προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδό τους.

Χορηγοί: Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,

                 ΟΠΑΠ Κύπρου, Υφυπουργείο Τουρισμού, Medochemie, ΣΕΚ

Τεχνική Υποστήριξη: Event Pro

Στηρίζουν: Δήμος Λεμεσού, Μουσική Ακαδημία ARTE

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Καθημερινή, Love FM, Κανάλι 6

Κυριακή 19 Ιουλίου, ώρα 21:00@ Χώρος στάθμευσης ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο)

Είσοδος Ελεύθερη / Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 77 77 77 45, E-ticket: rialto.com.cy,  Rialto Theatre App

www.cyprusrialtoworldmusic.com