Το Πάσχα είναι για κόκκινα νύχια! Δέκα nail art για να εμπνευστείς


Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι παραδοσιακά. Παραδοσιακά, λοιπόν, κάθε Πάσχα βάφουμε τα νύχια μας κόκκινα αλλά αν θέλεις σε αυτό το παραδοσιακό χρώμα να προσθέσεις ένα twist που θα κάνει το αποτέλεσμα λιγότερο κλασικό και περισσότερο ενδιαφέρον, μπορείς!

Παρακάτω εντοπίσαμε δέκα nail art με κόκκινο χρώμα που θα δείξουμε στις δικές μας nail artist! Εμπνεύσου ή αντίγραψε ελεύθερα!

1.Half moon manicure

@paintboxnails

Το κόκκινο συνδυασμένο με το χρυσό είναι ένας αγαπημένος και πολυτελής συνδυασμός και μπορείς να τον υιοθετήσεις με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς και ο πιο αγαπημένος μας είναι στη βάση των νυχιών σου να σχηματίσεις ένα χρυσό μισοφέγγαρο και να το γεμίσεις με μεταλλικό χρυσό. Για να αποδώσει καλύτερα το nail art είναι προτιμότερο να έχεις ένα μακρύ μήκος στα νύχια σου.

2.Κόκκινο και μοβ

@oliveandjane

Μπορεί το μοβ και το κόκκινο να είναι ένας συνδυασμός που δεν είχες σκεφτεί αλλά αποδεικνύεται και πολύ ωραίος και πολύ ενδιαφέρον. Για να διατηρήσεις την πασχαλινή διάθεση στα νύχια σου κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του νυχιού σου, περίπου τα 2/3, με το κόκκινο χρώμα.

3.Cartoon nails

@nailsbymei

Το λευκό βερνίκι που δημιουργεί αυτό το εφέ σαν να έχει πέσει φως πάνω στα νύχια καθώς και αυτή η λεπτή μαύρη γραμμή περιμετρικά του νυχιού (είναι γνωστό και ως halo manicure) δημιουργούν αυτό το εφέ του comic manicure. Ένας άλλος τρόπος να διασκεδάσεις με το πασχαλινό σου μανικιούρ!

4.Παιχνίδι με τις υφές 

@aliciatnails

Ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος είναι να συνδυάσεις στο ίδιο μανικιούρ δύο διαφορετικές υφές όπως ένα shiny βερνίκι με ένα μεταλλικό.

5.Curves 

@cassmariebeauty

Αυτό εδώ το σχέδιο είναι από τα πιο κλασικά και αγαπημένα που έχουμε δει τελευταία. Το tip είναι να συνδυάσουμε ένα ημιδιάφανο nude ως βάση και ένα καθαρό κόκκινο για να σχηματίσουμε τις καμπύλες.

6.Dots

@overglowedit

Αυτό το μανικιούρ είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό πασχαλινό nail art. Στηρίζεται στο κόκκινο με τα λευκά dots που μας παραπέμπει με έναν τρόπο στις Πασχαλίτσες!

7.French manicure

@vanityprojects

Μπορείς να κρατήσεις το κόκκινο σε μικρές δόσεις μόνο στην άκρη του νυχιού και αν θέλεις να το κάνεις πιο παιχνιδιάρικο μπορείς να προσθέσεις μερικά… ματάκια!

8.Cherry manicure

@hollyfalconenails

Όσο ο καιρός ανοίγει εμφανίζονται στα νύχια μας ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα αυτά τα μικροσκοπικά κερασάκια! Μπορείς να το κάνεις σε διάφανη βάση ή σε γαλλικό.

9.Λευκή γραμμή 

@jinsoon

Ένα καθαρό κόκκινο βερνίκι και μια λευκή γραμμή που θα τα επιμηκύνει είναι ένας πολύ όμορφος συνδυασμός.

10.Σαν γαλλικό!

@paintboxnails

Μακριά νύχια και μια παχιά γεμάτη κόκκινο χρώμα καμπύλη στο τελείωμα που θυμίζουν κάτι σε γαλλικό. Αν θέλεις να το κάνεις μόνη σου μπορείς να οριοθετήσεις πρώτα το σημείο με ένα λεπτό πινελάκι κι έπειτα να γεμίσεις με βερνίκι κόκκινο το εσωτερικό.

Πηγή : tlife.gr