Το παραδέχτηκε η Angelina: «Με τον Brad σκοτωνόμαστε!»


Μπορεί Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί να δίνουν προς τα έξω την εντύπωση του… ΤΕΛΕΙΟΥ ζευγαριού, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει και στην πραγματικότητα, καθώς κι εκείνοι (όπως όλα τα ζευγάρια), έχουν τα… «θεματάκια» τους. Δεν το υποθέτουμε εμείς, αλλά το παραδέχεται η ίδια η Τζολί, σε συνέντευξη της στην «Telegraph».
Η 40χρονη ηθοποιός που αυτό το διάστημα προωθεί την νέα της ταινία «By the Sea» (στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ), αποκάλυψε πως υπάρχουν στιγμές που με τον 51χρονο σταρ είναι… «στα μαχαίρια»:

«Υπάρχουν μέρες που ο ένας οδηγεί τον άλλο στην τρέλα και χρειαζόμαστε τον χώρο μας!», ξεκαθαρίζοντας πως η ταινία «By the Sea», δεν είναι αυτοβιογραφική:
«Ο Μπράντ και εγώ έχουμε τα θέματα μας, αλλά αν οι χαρακτήρες που υποδυόμαστε είχαν έστω και μια μακρινή σχέση με μένα και τον σύζυγό μου, τότε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την ταινία. Για να είμαι σαφής: Έχουμε τους καυγάδες μας εγώ και ο Μπραντ, όπως όλα τα άλλα ζευγάρια, αλλά τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι στην ταινία, δεν είναι τα δικά μας προβλήματα!»
Στη συνέχεια, η Αντζελίνα περιγράφει πως μετά τον γάμο τους, τον Αύγουστο του περασμένου χρόνου, αποφάσισαν να συνδυάσουν τον μήνα του μέλιτος, με τα γυρίσματα της ταινίας στη Μάλτα:
«Υπήρχαν κάποιες μέρες, που σκεφτόμασταν πως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα να κάνουμε μήνα του μέλιτος δουλεύοντας παράλληλα. Ανησυχούσαμε πολλές φορές πως είναι λάθος η απόφαση μας, και ήταν δύσκολο αυτό».
Τέλος, παραδέχεται πως τα γυρίσματα για το «By the Sea», δεν είχαν καμία σχέση, με την περίοδο που γύριζαν την ταινία «Mr &Mrs Smith» (όπου γνωρίστηκαν και φούντωσε ο έρωτας τους, ενώ ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμα
«Όταν δουλέψαμε για πρώτη φορά μαζί πριν από δέκα χρόνια, ήταν πολύ δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, ήμασταν νέοι, και ήταν μια πολύ αστεία ταινία. Γρήγορα συνειδητοποιήσαμε πως τα γυρίσματα του “By the Sea” δεν είχαν καμία σχέση με τότε».

 

Πηγή: star.gr