Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το British Council στην Κύπρο με επιτυχία πραγματοποίησαν μια σειρά κατάρτισης δεξιοτήτων και Τελετή Βράβευσης


Κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2024, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, μαζί με το British Council, διοργάνωσε μια σειρά από εργαστήρια κατάρτισης δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Όλα τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν από καταρτισμένους αποφοίτους των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων του UCLan UK και του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, με ειδίκευση στους αντίστοιχους τομείς. Τα εργαστήρια κατάρτισης δεξιοτήτων, απευθύνονταν σε όλους τους φοιτητές των τοπικών πανεπιστημίων.

Το πρόγραμμα παρείχε πολύτιμη καθοδήγηση, συμβουλές και ευκαιρίες δικτύωσης για τους φοιτητές, επηρεάζοντας θετικά την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία. Τα πιστοποιητικά συμμετοχής εκδόθηκαν για κάθε εργαστήριο που παρακολουθήθηκε και παραλήφθηκαν στις 29 Μαρτίου 2024 σε τελετή απονομής βραβείων και δεξίωση δικτύωσης αποφοίτων που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπου η Πρύτανης του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, Καθηγήτρια Ειρήνη Πολυκάρπου, η κοσμήτορας της Νομικής Σχολής, Καθηγήτρια Stephanie Laulhe Shaelou, η Διευθύντρια του British Council στην Κύπρο, κα Αναστασία Ανδρίτσου, ο Βρετανός Αναπληρωτής Ύπατος Αρμοστής, κ. Ben Rawlings, και η Διευθύντρια Εκπαίδευσης του British Council στην Κύπρο, κα Παντελίτσα Μιχαήλ, καλωσόρισαν όλους τους παρευρισκόμενους, συμπεριλαμβανομένης της κοινότητας των αποφοίτων του Ηνωμένου Βασιλείου, και απένειμαν τα πιστοποιητικά στους συμμετέχοντες.

Το UCLan Cyprus θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παραπάνω καθηγητές, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση του προγράμματος και να συγχαρεί για μια ακόμα φορά όλους τους συμμετέχοντες που τιμήθηκαν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@uclancyprus.ac.cy.