Το μήνυμα της Olivia Hussey για το φετινό περίεργο Πάσχα λόγω κορωνοϊού


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προβάλλεται ξανά στις οθόνες μας η σειρά μικρού μήκους Ιησούς από την Ναζαρέτ. Η μίνι σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977 από τον σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι και φέτος είναι η πρώτη φορά που ο δημιουργός της δεν είναι εν ζωή. Ο Τζεφιρέλι έφυγε από την ζωή τον Ιούνιο του 2019.

Πέρα από τον τηλεοπτικό Χριστό, Ρόμπερτ Πάουελ, η τηλεοπτική του μητέρα, Olivia Hussey eisley είναι μια μορφή που πάντα μας απασχολεί.

Η 68χρονη σήμερα ηθοποιός ήταν μόλις 26 ετών όταν υποδήθηκε την Παναγία και πάντα θυμάται αυτόν τον μεγάλο ρόλο στην καριέρα της.

Η Olivia έχει το δικό της προφίλ στο Instagram όπου θυμήθηκε και το φετινό Πάσχα τον ρόλο της στην μεγαλειώδη σειρά και δημοσίευσε δύο συγκινητικά posts στο Instagram.

«Καλό Πάσχα σε όλους, ας θυμηθούμε τότε που υποδήθηκα την Παναγία στον Ιησού από τη Ναζαρέτ» και
«Αναμνήσεις από τον Ιησού από την Ναζαρέτ, σας παρακαλώ μείνετε θετική αυτό το περίεργο Πάσχα, σας στέλνω την αγάπη μου και πολύ φως», έγραψε η ηθοποιός και δημοσίευσε τις παρακάτω εικόνες.

H ηθοποιός κοινοποίησε και ένα video με πρωταγωνιστές γιατρούς και νοσοκόμους.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο συγκεκριμένο video, η επιλογή του τραγουδιού που «έντυσε» μουσικά την ανάρτησή της είναι εναλλακτική, μαχητική και τα «σπάει».

Η Olivia Hussey συμπαραστέκεται με τον τρόπο της στους ανθρώπους που δίνουν αυτήν την δύσκολη μάχη και βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να καταπολεμηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο κορωνοϊός και να επιτευχθεί η επιστροφή στην κανονικότητα!

Πηγή : reporter.com.cy