Η Kesha έγραψε τραγούδι για την καραντίνα – Εμπνευσμένο από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι»


Αφιερωμένο σε όσους βρίσκονται σε απομόνωση λόγω της πανδημίας είναι το τραγούδι που έγραψε η Kesha σε καραντίνα.

Η Kesha φροντίζει να περνά δημιουργικά το χρόνο της ενώ βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόσπασμα ενός καινούργιου τραγουδιού που ετοίμασε εμπνευσμένη από την περίοδο της καραντίνας.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Home Alone» και είναι βασισμένο στη διάσημη σειρά ταινιών «Μόνος στο Σπίτι» της δεκαετίας του 1990 με πρωταγωνιστή τον Macaulay Culkin.

«Είχα βαρεθεί στο σπίτι και έτσι έκανα ένα τραγούδι για εσάς! Και ένα μικρό βίντεο», έγραψε η Kesha. «Λέγεται “Home Alone”… Αφιερωμένο σε όλους εσάς τους σέξι ανθρώπους που μένετε στο σπίτι… μόνοι. Και επίσης είναι αφιερωμένο στον ένα και μοναδικό Macaulay Culkin», συνέχισε.

Το σύντομο βίντεο για το τραγούδι ξεκινά με μία ατάκα του μικρού τότε Macaulay Culkin από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» και συνεχίζεται με πλάνα της Kesha που χορεύει στους χώρους τους σπιτιού της.

Οι στίχοι του «Home Alone» περιέχουν πλήθος αναφορών στην αγαπημένη ταινία που έχει συνυφανθεί με την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η κατάσταση όμως στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, κάνει και πάλι επίκαιρο τον τίτλο του franchise «Μόνος στο Σπίτι».

«Επειδή ξέρεις, είμαι μόνη στο σπίτι, σαν τον Macaulay-caulay Culkin… Βάζω παγίδες σε περίπτωση που είσαι ο κακός…», τραγουδά η Kesha.

https://www.instagram.com/p/B_DQvr6lXE3/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Πηγή : hit-channel