ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ BUBBLE SHOW!!!


Ένα Υπερθέαμα με Σαπουνόφουσκες

Για Παιδιά και Μεγάλους

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια γεμίζουν όλη την αίθουσα, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν και συμμετέχουν σ’ αυτό το διαδραστικό υπερθέαμα που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας.

Εμπνευσμένο από το διάσημο “Cirque Du Soleil”, το Underwater Bubble Show είναι το πρώτο θέαμα με σαπουνόφουσκες εμπλουτισμένο με φανταστικά εφέ -λέιζερ, κανόνια χιονιού και καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και προβολές βίντεο- που δίνει διαφορετικές θεατρικές διαστάσεις στην τέχνη της σαπουνόφουσκας.

Με αναφορές και αποφθέγματα από τα κλασικά και αγαπημένα παραμύθια – Η Aλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, H Μικρή Γοργόνα, Πίτερ Παν, Πινόκιο, είναι ένα μοντέρνο παραμύθι με ισορροπημένο συνδυασμό της δραματικής τέχνης, της παντομίμας, του χορού, των ακροβατικών και της μαγείας, που μαζί με τις εντυπωσιακές, πολύχρωμες, τεράστιες σαπουνόφουσκες, δημιουργούν ένα θέαμα μοναδικό και εξαιρετικό για κάθε είδους κοινό.

Η μουσική της παράστασης είναι του Valdis Zilveris, του σημαντικότερου Λετονού μουσικοσυνθέτη θεατρικών έργων και τα κοστούμια της Elita Patmalniece, διάσημης σχεδιάστριας μόδας και μόνιμης συνεργάτιδας της Εθνικής Όπερας της Λετονίας.

Tο Underwater Bubble Show, έχει βραβευτεί με το Βραβείο Merlin Award, του International Magicians Society ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ SHOW για Όλη την Οικογένεια για το 2019!

Το Underwater Bubble Show στην Κύπρο, έρχεται για μία παράσταση στη Λευκωσία το

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Ώρα Έναρξης: 16.00

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zjI33OnKQrs