Το λαμπερό πάρτι του Shoebox για τα 35χρονά του, συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή του νησιού


Το λαμπερό πάρτι του Shoebox για τα 35χρονά του, συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή του νησιού

Το Shoebox γιόρτασε 35 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης στον χώρο των υποδημάτων, με ένα μεγαλοπρεπές καλοκαιρινό πάρτι, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Lush Beach Bar, στο Μακένζι.

Το event συγκέντρωσε φίλους και συνεργάτες της εταιρείας, ανθρώπους των Media καθώς και εκπροσώπους της κοσμικής ζωής του νησιού. Οι παρευρισκόμενοι, απόλαυσαν μοναδικά εδέσματα και cocktails καθώς και δροσερό gelato, σε ένα υπέροχο σκηνικό δίπλα από τη θάλασσα.

Τη βραδιά απογείωσε με τις ερμηνείες της η Μαριάννα Βούλγαρη που ταξίδεψε στην Κύπρο ειδικά για το event, δίνοντας ένα μοναδικό παλμό στους εορτασμούς των 35 χρόνων λειτουργίας του Shoebox.

Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communications.

INFO:

Τα καταστήματα Shoebox με 15 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του e-shop, σε όλη την Κύπρο, γιορτάζουν 35 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης. Η εταιρεία προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μια πληθώρα επιλογών σε υποδήματα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την άνεση με την αισθητική. Από διαχρονικά κλασικά κομμάτια, μέχρι τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η ποικιλία των καταστημάτων Shoebox καλύπτει κάθε στυλ και περίσταση, για γυναίκες, άνδρες, κορίτσια και αγόρια, με υλικά κορυφαίας ποιότητας, καινοτόμα σχέδια και την άνεση που σας αξίζει.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://shoebox.com.cy/ και ανακαλύψτε όλες τις συλλογές.