Μια βραδιά με cheese and wine pairing στο L’Atelier Robuchon


Μια βραδιά με cheese and wine pairing στο L’Atelier Robuchon

Το βραβευμένο εστιατόριο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, παρουσιάζει με ξεχωριστή βραδιά για εκλεκτούς.

Έχοντας πλέον κατακτήσει πολλαπλά βραβεία για την ποιότητα, τη δημιουργικότητα, την επιμονή στην τελειότητα και την υψηλή γαστρονομία, το LAtelier Robuchon, εμπλουτίζει το à la carte μενού του, με μία νέα, μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το εμβληματικό εστιατόριο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, διοργανώνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 20:00 μια ειδική βραδιά για να παρουσιάσει το απόλυτο cheese platter, το οποίο θα συνοδεύεται με τα εξαιρετικά κρασιά Mirabeau, σε συνεργασία με το Vinologie Cyprus.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα γευστικό welcome drink, ενώ στη συνέχεια οι  παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές ποικιλίες τυριών, που αναδεικνύονται άψογα με τα κρασιά Mirabeau, απογειώνοντας την όλη εμπειρία.

Το νέο cheese platter του L’Atelier Robuchon υπόσχεται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας που ήδη προσφέρει το βραβευμένο εστιατόριο. Ενώ παράλληλα δίνει πλέον την ευκαιρία στους εκλεκτούς πελάτες του εστιατορίου να απολαμβάνουν τη μοναδική φιλοξενία και την ατμόσφαιρα του χώρου, μέσα από εναλλακτικές επιλογές.

Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο που ακολουθεί,  https://sevn.ly/xCzSd6tO η τιμή ανέρχεται στα 90 ευρώ ανά άτομο (ελάχιστος αριθμός κρατήσεων, δύο άτομα).

Η κράτηση περιλαμβάνει ένα platter τυριών εξαιρετικής ποικιλίας, δύο welcome cocktails και ένα κρασί Mirabeau.