Το Foody… «τριπλάρει» με νέα Foodyball Deals!


 

Μοναδικές προσφορές εξολοκλήρου για το Euro 2024 από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου.

 

Με νέες Foodyball προσφορές, το Foody, η #1 υπηρεσία delivery στην Κύπρο, «τριπλάρει» για τους απανταχού φανατικούς του Euro 2024. Από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, το Foody σας προσφέρει τα αγαπημένα σας γεύματα με φανταστικές Foodyball προσφορές, ενώ εσείς υποστηρίζετε με θέρμη και πάθος τις αγαπημένες σας ομάδες, από την άνεση του σπιτιού σας. Είτε διοργανώνετε μια βραδιά ποδοσφαίρου με φίλους, είτε απολαμβάνετε τους αγώνες μόνοι σας, οι αποκλειστικές προσφορές του Foody είναι εδώ για να κάνουν την εμπειρία σας στην περίοδο του Euro 2024 ακόμα καλύτερη.

Με την ευκαιρία της ευρωπαϊκής αυτής γιορτής ποδοσφαίρου, το Foody συνεργάστηκε με μια πλειάδα αγαπημένων επιλογών από την τεράστια λίστα καταστημάτων της πλατφόρμας του, για να προσφέρει φανταστικές προσφορές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 30% μέχρι 50% και φοβερές προσφορές 1+1, τα Foodyball Deals έχουν κάτι για όλους.

Έχετε όρεξη για ένα ζουμερό μπιφτέκι, ένα σουβλάκι στην πίτα ή μια πίτσα με τυρί; To Foody θα βρεθεί γρήγορα στην πόρτα σας για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τον αγώνα! Κάντε λοιπόν την παραγγελία σας μέσω του Foody παντώντας την επιλογή Foodyball Deals και απολαύστε τα αγαπημένα σας γεύματα από καταστήματα όπως τα McDonalds, KFC, Pizza Hut, Burger King, Dominos, Papa Johns και Pizza Mia, ενώ η αδρεναλίνη του παιχνιδιού ανεβαίνει.

Ετοιμαστείτε να ζητωκραυγάσετε και να γιορτάσετε τις Foodyball προσφορές μόνο στο Foody. Γιατί το καλό φαγητό κάνει τις μεγάλες στιμές ακόμα μεγαλύτερες!