Το αιχμηρό σχόλιο του Λάτσιου για την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο (Βίντεο)


Η Ελένη Μενεγάκη το Σάββατο το βράδυ έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουθλο από το σαλόνι του σπιτιού της, έχοντας μόλις στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μάλιστα εκεί ήταν και οι κόρες που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Λάτσιο, με την απουσία του γιου της Άγγελου να είναι αισθητή. 

Μπορεί τα likes να έπεσαν βροχή και η συγκεκριμένη φωτογραφία να έσπασε κάθε ρεκόρ, όμως κάποιος όπως φάνηκε δεν την είδε με τόσο καλό μάτι. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρώην σύζυγο της παρουσιάστριας Γιάννη Λάτσιο.

Είναι γνωστό πως ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει ξεσπάσει πόλεμος, με τον πρώην ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1 να διεκδικεί τη βίλα της παρουσιάστριας στα Μελλίσσια. Έτσι βλέποντας την παρουσιάστρια να διατυμπανίζει την ευτυχία της, πέταξε το καρφί του για εκείνη. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook πόσταρε το τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιο «Εκκρεμότητα» κάνοντας τους πάντες να καταλάβουν ότι απευθύνεται στην Ελένη. Όπως φαίνεται ανάμεσά τους υπάρχουν ακόμη… εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να λυθούν.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: youweekly.gr