Το Αkakiko 2GO της Αγίας Νάπας έβαλε τα καλοκαιρινά του


Το αγαπημένο σε ντόπιους και ξένους, Akakiko 2GO Αyia Napa φόρεσε ξανά τα καλοκαιρινά του και υποδέχεται τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας για νέες περιπλανήσεις σε μοναδικά γαστριμαργικά μονοπάτια.

Το Akakiko 2GO βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας, στη Λεωφόρο Νήσι 18. Με ανανεωμένες επιλογές στο πλούσιομενούπου περιλαμβάνει δεκάδες επιλογές, το fusion εστιατόριο της Louis Hotels δέχεται παραγγελίες για takeaway, deliveryκαιdine-in, πάντοτε στην φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τα Akakiko 2GO: γρήγορα και άμεσα.

Με μια ευρεία γκάμα από αυθεντικές ασιατικέςγεύσεις βγαλμένες από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταϊβάν, το Αkakiko 2GO καλεί ακόμα και τους πιο εκλεκτικούς να δοκιμάσουν τα νόστιμα πιάτα του και να βρουν εκείνο που τους ταιριάζει.

Οι λάτρεις της ποιοτικής και υγιεινής ασιατικής κουζίναςέχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα.

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με ολόφρεσκα υλικά και ετοιμάζονται στο εστιατόριο, αμέσως μετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η ύψιστη ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες. Η ποιότητα συνδυάζεται βέβαια πάντα με την ταχύτητα προετοιμασίας και παράδοσης των φαγητών. Σε αυτό συμβάλλουν οι άρτια καταρτισμένοι σεφ του Akakiko.

Μια πρώτη δοκιμήγια το τι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι είχαν την ευκαιρία να πάρουν εργαζόμενοι σετοπικές επιχειρήσεις της περιοχής της ελεύθερης Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, η Louis Hotels διένειμε sushiκαι makiσε εταιρείες, με το προσωπικό τους να απολαμβάνει τη δωρεάν έκπληξη και να ανυπομονεί να απολαύσει και τα υπόλοιπα πιάτα από το μενού.

Παράλληλα, δύο νέα εστιατόρια Akakiko άνοιξαν πρόσφατα στη Πάφο προσφέροντας στους κατοίκους της περιοχής ακόμα μία ποιοτική επιλογή εστίασης. Το ένα βρίσκεται στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο του Ομίλου, Louis Ivi Mare στον παραλιακό της Πάφου και το άλλο βρίσκεται εντός του boutique hotel Polis 1907 στη πλατεία της Πόλης Χρυσοχούς.

Για παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Akakiko ή να τηλεφωνήσετε στο 7777 8022. Το εστιατόριο θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.