Η Κακοπετριά πλημμύρισε από αγάπη!

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Η αυθόρμητη και ειλικρινής ανταπόκριση στον Παγκύπριο Έρανο του Ερυθρού Σταυρού που άρχισε στις 8 Μαϊου με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, ήταν και πάλι συγκινητική. Οι άνθρωποι του τόπου μας, έστειλαν για μια ακόμη φορά το μήνυμα ότι γνοιάζονται και ευαισθητοποιούνται στα κοινωνικά προβλήματα. Οργανωμένα σύνολα, κοινότητες και απλοί πολίτες συμμετείχαν με την απλόχερη εισφορά τους, αλλά και με όμορφες στιγμές υποδοχής των εθελοντών του εράνου.

Μιας τέτοιας υποδοχής έτυχαν η Πρόεδρος και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού στην κοινότητα Κακοπετριάς, η οποία έδωσε συνέχεια στην παραδοσιακή, αυθόρμητη φιλοξενία του εράνου. Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Κοινοτάρχη, Ιωάννη Ιακωβίδη,  η επικεφαλής των εθελοντών της κοινότητας Ελένη Ευριπίδου, εξέφρασε τη χαρά της για τη συμμετοχή της Κακοπετριάς στον έρανο τονίζοντας ότι: «Γνώμονας της προσπάθειάς μας είναι οι πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, αξίες που στεγάζει ο Ερυθρός Σταυρός και υπηρετεί με τα προγράμματά του». Η κυρία Ευριπίδου ευχαρίστησε επίσης την ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά «βοηθά όχι μόνο τον Ερυθρό Σταυρό αλλά και την την πατρίδα μας με πολλούς τρόπους».

Ευχαριστώντας την κοινότητα Κακοπετριάς, η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου εξέφρασε τη συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κυπριακού λαού στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού και στάθηκε ιδιαίτερα στους εθελοντές. «Χωρίς εσάς και την αγάπη σας δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τα προγράμματά μας, τα οποία είναι πολλά, προς όφελος των ανθρώπων του τόπου μας. Σας ευχαριστώ γιατί αφιερώνετε κάθε φορά, τον πολύτιμο χρόνο σας για να στηρίζετε τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού».

Η κυρία Παπαδοπούλου πρόταξε και τη σημαντική στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, λέγοντας ότι «με τη χορηγία της για τρίτη συνεχόμενη χρόνια, συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχία του εράνου μας και στην αποτελεσματική εκδήλωση της ανθρωπιστικής δράσης του Ερυθρού Σταυρού».

Η εικόνα πάντως με τους εθελοντές και τους κατοίκους της κοινότητας να πλημμυρίζουν τους δρόμους της Κακοπετριάς με την αγάπη τους, θα μπορούσε να αποτελέσει και τον πιο όμορφο επίλογο στον φετινό Παγκύπριο έρανο του Ερυθρού Σταυρού που ολοκληρώνεται (ολοκληρώθηκε) στις 28 Μαϊου.