Το 2ο EKO Smile Challenge ολοκληρώθηκε με την ΕΚΟ Κύπρου να παραδίδει μία Mercedes Benz A-Class στη δεύτερη νικήτρια του EKO Smile App Διαγωνισμού!


And the winner is… η Σταύρη Παρίδη! Το δεύτερο, λοιπόν, EKO Smile Challenge πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του EKO Smile App Διαγωνισμού, ο οποίος συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς χρηστών/καταναλωτών μέχρι το τέλος του 2023.

Απόλυτος κυρίαρχος της βραδιάς ήταν για ακόμα μία φορά το έξυπνο, λειτουργικό και πολυβραβευμένο EKO Smile App που αναβαθμίζει εδώ και τρία χρόνια την αγοραστική εμπειρία του κοινού! Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Άντρη Καραντώνη, ανέβηκε και πάλι στη σκηνή όπου καλωσόρισε τις δύο διαγωνιζόμενες και το κοινό, για να δώσει το «πράσινο φως» για την έναρξη του πρωτοποριακού -για τα κυπριακά δεδομένα- τρόπου ανάδειξης της νικήτριας.

Η Σταύρη Παρίδη κέρδισε μία Mercedes Benz AClass, αξίας 42.550 Ευρώ, αφού πέρασε επιτυχώς τις δοκιμασίες. Παρόντες, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ήταν διευθυντικά στελέχη, προσωπικό της ΕΚΟ Κύπρου, συνεργάτες πρατηριούχοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο και άρτια εξοπλισμένο χώρο στο Hilton, στη Λευκωσία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EKO Kύπρου, κ. Γρηγοράς, παρέδωσε στη δεύτερη νικήτρια του διαγωνισμού τη δεύτερη από τις τέσσερις Mercedes Benz A-Class. Όσον αφορά τις δοκιμασίες, το περιεχόμενό τους εστιάστηκε και πάλι στην ιστορία, πορεία και εξέλιξη της ΕΚΟ Κύπρου.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δεύτερη προγραμματισμένη διαδικασία επιλογής διαγωνιζόμενων διεξήχθη την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org, η οποία δεν επιτρέπει την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία. Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στην παρουσία ανεξάρτητου Νομικού Συμβούλου – προς διασφάλιση της διαφάνειας της διαδικασίας- και του διευθυντικού προσωπικού της ΕΚΟ Κύπρου.

Μόλις ολοκληρώθηκε το 2ο EKO Smile Challenge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε ότι: «Σήμερα, εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, παρέδωσα το κλειδί μίας Mercedes Benz AClass στη δεύτερη νικήτρια του 2ου στη σειρά ΕΚΟ Smile Challenge. Συγχαρητήρια και…καλοτάξιδο! Σε γενικές γραμμές όμως, θέλω να σταθώ και στο γεγονός ότι ο EKO Smile App Διαγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού με τη διαφάνεια και την αμεσότητά του κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κινήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και πάλι ότι το EKO Smile App δημιουργήθηκε για να κάνει τον καταναλωτή να αισθάνεται τυχερός και προνομιούχος σε καθημερινή βάση. Θα τα πούμε ξανά από κοντά στο 3ο ΕΚΟ Smile Challenge, το οποίο δεν θα αργήσει…».

Ο EKO Smile App Διαγωνισμός συνεχίζεται, αφού ακόμα δύο Mercedes Benz A-Class περιμένουν τους νικητές / νικήτριες τους στο πλαίσιο ακόμα δύο EKO Smile Challenges. Υπενθυμίζουμε ότι με κάθε αγορά -μέσω του EKO Smile App- οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, κάθε καταναλωτής μπαίνει στη διαδικασία επιλογής (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν κατεβάσει το ΕΚΟ Smile App στο κινητό τους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

 Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App εδώ