Τίνα Μελά: «Χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο στη «G Music»


Mε τους καλύτερους οιωνούς, μπήκε το 2021 για την Τίνα Μελά. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, που ξεχωρίζει με το μουσικό και σκηνικό της ταπεραμέντο, καιρό τώρα ήταν σε συζητήσεις, με την πολλά υποσχόμενη δισκογραφική εταιρία «G Music», που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες, τη δυναμική είσοδό της, στα μουσικά δρώμενα, ανήκοντας πλέον και επίσημα στο δυναμικό της.

Στόχος τόσο της «G Music», όσο και του ιδιοκτήτη της, Γιάννη Μαλλιά, αλλά και του παραγωγού, καθώς και της διευθύντριας επικοινωνίας και ΜΜΕ, Σπυριδούλας Κάμπου , και των υπόλοιπων έμπειρων συνεργατών της εταιρίας, είναι να κάνουν πραγματικότητα στο τραγούδι, τα όνειρα πολλών νέων καλλιτεχνών. Βλέποντας αυτό το «κάτι», που έψαχναν, στην Τίνα Μελά, έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για να μας παρουσιάσουν, αυτό το κάτι το διαφορετικό, το μοναδικό, που θα προκαλέσει αίσθηση στη μουσική σκηνή.

Ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του παραγωγού της αλλά και του ανθρώπων της «G Music», η Τίνα Μελά, έχει ξεκινήσει ήδη, μαθήματα φωνητικής με τον σπουδαίο δάσκαλο φωνητικής κύριο Χρήστο Λυριτζή, ενώ βρίσκονται στο στούντιο ηχογράφησης, που ετοιμάζουν τα νέα της τραγούδια, τα νέα της βιντεοκλίπ υπερπαραγωγή, που θα κάνουν την μεγάλη έκπληξη και τη διαφορά, με τη νέα Τίνα Μελά!