ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ με τον Στέλιο Παρλιάρο Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 15:00


Ο Στέλιος Παρλιάρος κάθε Κυριακή στις 15:00, μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί του δημιουργούμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αυτή την Κυριακή ο Στέλιος φτιάχνει ένα απολαυστικό carrot cake με φρέσκο τυρί κρέμα, βάζει φύλλο κανταϊφι στο κλασσικό και αγαπημένο μιλφέιγ, φτιάχνει την ιαπωνική κρέμα Namelaka και για το τέλος ετοιμάζει μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας.

Το carrot cake με φρέσκο τυρί κρέμα παραμένει κλασικό και αγαπημένο χάρη στα απλά υλικά του και κυρίως στην υπέροχη γεύση του. Ο Στέλιος ετοιμάζει το αγαπημένο cake μικρών και μεγάλων.

Στη συνέχεια ετοιμάζει ένα διαφορετικό μιλφέιγ. Ο Στέλιος βλέπει το μιλφέιγ με δημιουργική ματιά και το φτιάχνει με φύλλο κανταΐφι, διπλασιάζοντας την απόλαυση.

Μια τρυφερή κρέμα μάς έρχεται από την Ιαπωνία. Το όνομά της είναι Namelaka και αποτελεί ό,τι πιο νέο στη ζαχαροπλαστική. Το μόνο που έχουμε να επιλέξουμε είναι το είδος της σοκολάτας που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε!

Για το τέλος, ο Στέλιος κρατάει μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας γάλακτος με άρωμα λεμονιού. Χαμηλό παντεσπάνι, προκλητική κρέμα σοκολάτας με δροσιστικό άρωμα από λεμόνι. Μια βουτιά στην απόλαυση.

Σας περιμένουμε σε ένα ακόμα ταξίδι στη γεύση!