Τι θα δούμε αύριο στο τελευταίο battle του The Voice;


Τα συγκλονιστικά Battles ολοκληρώνονται την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ στην τηλεόραση του Σίγμα, με το 5ο και τελευταίο επεισόδιο Battles του «The Voice of Greece», όπου 26 τραγουδιστές διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs.

Ποιος θα περάσει στα knock outs από την ομάδα του Σάκη; Ο ψάλτης Γιώργος ή ο Νίκος με την εντυπωσιακή φωνή που φτάνει σε πολύ ψηλές οκτάβες; Το αγόρι ή το κορίτσι θα τραγουδήσει καλύτερα το let it be των Beatles από την ομάδα του Κωστή; Ποια θα είναι η αντίπαλος της Κέλλυς Ντούλια από την ομάδα του Πάνου που μας εντυπωσίασε στα battles και έκανε τους coaches να την παρακαλούν για να την πάρουν στην ομάδα τους; Ποια θα είναι η νικήτρια της μονομαχίας στο εκρηκτικό τραγούδι Enough is enough από την ομάδα της Έλενας;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή της μονομαχίας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.
Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα ζήσουμε μεγάλες ανατροπές και πολλή αγωνία. Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;
Πηγή: Gossip-tv.gr