Τι τελικά τρέχει ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και τη συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη; Ποια είναι η αλήθεια;


Ο αδερφός του Δημήτρη, Χρήστος αποκάλυψε στο Happy Day τι τρέχει!

Ο Χρήστος Μπέλλος τόνισε: «Στην καθημερινότητά του είναι όπως στην τηλεόραση. Είναι ουδέτερος, δεν μπλέκει, δεν είναι ιντριγκαδόρος, δεν κάνει κατινιές κι έχει στόχο τη μαγειρική.»

Και τόνισε: «Στο MasterChef υπάρχουν μερικά διπρόσωπα άτομα, ο Ηλίας. Ήταν πολύ παντελονάτο που ο Δημήτρης κατέβηκε να διαγωνιστεί μαζί του και δεν το έκανε για την Μαρία. Την Κατερίνα την συμπαθώ πάρα πολύ με αυτό το σατανικό γέλιο που έχει. Είναι ευθύς χαρακτήρας.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Αν έχει ο Δημήτρης σχέση με την Μαρία; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Η Μαρία όσο μπόι της λείπε τόσο τσαγανό έχει. Είναι υπερβολική μερικές φορές, κάποιες φορές δεν θα έπρεπε να λέει τόσα πολλά. Ο Δημήτρης είναι και διπλωμάτης, δεν τον συμφέρει να μαλώσει και με τη Μαρία. Είναι έρωτας, δεν είναι αγάπη».

Και αποκάλυψε: «Πριν μπει στο παιχνίδι ο Δημήτρης είχε μία σχέση. Βέβαια, αυτή η σχέση είχε λήξει πολύ πιο πριν, πάνω από έναν χρόνο. Συζούσαν στη Νορβηγία, ήταν μαζί πάνω από 5 χρόνια. Αν έχει επιστρέψει ο Δημήτρης στην πρώην του, καλό είναι να σας απαντήσει ο ίδιος όταν βγει από το παιχνίδι»!

Πηγή : Reporter Cyprus