Θάνος και ο Αλέξανδρος Παϊτέρης: «Από τα 17 τραγουδάμε με τον πατέρα μας επαγγελματικά»

Ο Θάνος και ο Αλέξανδρος Παϊτέρης, οι γιοι του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο «Rising star».

Θα μου πείτε πώς έχετε ξεκινήσει τη μουσική; Πώς έχει μπει η μουσική στη ζωή σας;

«Ξεκινήσαμε από τα έξι μας χρόνια. Μας έγραψε η μητέρα μας σε ωδείο και κάναμε πιάνο για δέκα χρόνια. Μάθαμε μόνοι μας κιθάρα. Είμαστε αυτοδίδακτοι. Και για το τραγούδι δεν πήγαμε σε δάσκαλο. Η μουσική ήταν στη ζωή μας λόγω των γονιών μας. Πέρα από τον πατέρα μας και η μητέρα μας είναι μουσικός, τραγουδίστρια και καθηγήτρια πιάνου».

Τραγουδάτε επαγγελματικά σε μαγαζιά;

«Από τα 17 ξεκινήσαμε με τον πατέρα μας επαγγελματικά. Τότε που είχε και δικό του μαγαζί στη Συγγρού. Μείναμε τέσσερα ή πέντε χρόνια μαζί του σαν τραγουδιστές. Μετά συνεχίσαμε σαν ντουέτο σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα».

Ήταν δική σας απόφαση να είστε ντουέτο;

«Πήγε μόνο του. Δεν το είχαμε σχεδιάσει, βγήκε αυθόρμητα. Τραγουδούσαμε από μωρά μαζί».

Σας ενοχλεί αν κάποιος είναι λίγο καλύτερος από τον άλλον;

«Καθόλου. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου έτσι. Ίσα ίσα που αυτό και στο “rising star” που πήγαμε, ήταν προϋπόθεση. Να είμαστε μαζί. Τους το είχαμε δηλώσει από την πρώτη οντισιόν».

Στο «Rising Star» πώς πήγατε; Πώς το πήρατε απόφαση;

«Ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Μπήκαμε από τους τελευταίους. Μας κίνησε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι τον κύριο λόγο τον έχει ο κόσμος. Πέρα από τους κριτές, είναι θέμα κόσμου στην ουσία. Είναι βασικά καθαρά θέμα κόσμου. Μπορεί να σου ρίξουν οι κριτές αρνητικό και να περάσεις. Όπως και το ανάποδο. Το βρήκαμε λοιπόν, πολύ δίκαιο, γιατί, στην τελική, ο κόσμος είναι που θα σε δει».

Ο κόσμος πώς σας αντιμετωπίζει;

«Πολύ ωραία. Τώρα μας ξέρουν περισσότεροι. Μας λένε καλά λόγια. Και επειδή είμαστε αδέλφια και δεμένοι, πράγμα που δεν είναι πολύ συνηθισμένο. Γουστάρουν αυτό που κάνουμε και θέλουν συνέχεια. Δεν περιμέναμε τόση αγάπη από τον κόσμο».

Σας φοβίζει το γεγονός ότι μπορεί από το σόου αυτό να αποκτήσετε μια δημοσιότητα που θα σας κάνει κακό;

«Γενικά, με αυτά τα σόου, θες δε θες, μπορεί για κάποιο καιρό να έχεις στάμπα. Λογικό είναι. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείς όλο αυτό. Να το εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια. Εμείς θέλουμε να δείξουμε αυτό που είμαστε, χωρίς να μας καθορίζει ένα παιχνίδι».

Πηγή: gossip-tv.gr