Γουίλι Καλβουρτζής: Υπήρξαν ερωτικές σχέσεις ανάμεσα στους συμπαίκτες του στο survivor;

Ο Γουίλι Καλβουρτζής σε συνέντευξή του μίλησε για το «survivor» και έκανε αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

Τώρα που είδες το παιχνίδι απ’ έξω πώς ένιωσες;

Ναι, το είδα. Ήταν περίεργο και στις δύο περιπτώσεις, και όταν το έβλεπα και μπήκα μέσα και τώρα που βγήκα και το είδα απ’ έξω. Βλέ­πω τα μέρη που ήμουν και όλα είναι σαν ένα όνειρο.

 Όταν μπήκες, πόσο διαφορετικό ήταν αυτό που ζούσες από αυτό που είχες δει;

Καμία σχέση! Άλλο το έξω, άλλο το μέσα. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση για το κομμάτι της πείνας, της δυσκολίας…

Έχουν ακουστεί διάφορα για ερωτικές σχέσεις μεταξύ των παικτών. Έχει πέσει κάτι στην αντίληψη σου;

Πραγματικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Κάποιες φιλίες ίσως να είναι λίγο παραπάνω, αλλά κάτι περαιτέρω όχι, γιατί η πείνα σε εξασθενεί και δεν έχεις όρεξη για τίποτα.

Για ποιο λόγο επέλεξες ως φαβορί τον Αγγελόπουλο και τον Ιωαννίδη;

Γιατί είναι δυο δυνατοί παίκτες, δύο ισορροπημένα παιδιά και τα λόγια τους είναι γενικότερα πολύ μετρημένα. Αν και με το πέρασμα του καιρού, λόγω της πείνας και της κακουχίας, νομίζω ότι αρχίζουν και σπάνε και θα αντιδρούν λίγο διαφορετικά, όπως είδαμε και χθες με τον Αγγελόπουλο. Επιπλέον, θεωρώ ότι σε περίπτωση που βγουν προτεινόμενοι θα τους κρατήσει ο κόσμος μέσα.

Έχεις προλάβει να συνειδητοποιήσεις την αναγνωρισιμότητα που έχεις κερδίσει;

Όχι ακόμα. Το ψιλοκατάλαβα στην τελευταία μου πτήση από Ιταλία για Αθήνα, όπου με είδε ένα παιδί, με αναγνώρισε και έπεσαν πάνω μου όλοι οι επιβάτες για να βγάλουμε φωτογραφίες. Πιέστηκα και αγχώθηκα, δεν το περίμενα!

Πηγή: 7 Μέρες TV