ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ LIDL ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ HR AWARDS 2020


Αποδεικνύει επάξια τη διαρκή αφοσίωσή της στους ανθρώπους της

Για δεύτερη χρονιά βραβεύτηκε η Lidl Κύπρου στα HR Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει πρωτοβουλίες και καινοτόμες πρακτικές στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, αποσπώντας φέτος 4 σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε με : 

Gold για την έρευνα Candidate & Hiring Managers Experience, που διαμόρφωσε τη στρατηγική του Τομέα Recruiting, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας τόσο υποψηφίων όσο και hiring managers, εξασφαλίζοντας γρήγορη και ποιοτική κάλυψη θέσεων

Gold στη κατηγορία Learning & Development για το έργο Leaders@Tomorrow που αναβάθμισε την αποτελεσματικότητα του Μοντέλου Ηγεσίας Πωλήσεων. Πιο συγκεκριμένα βασικοί στόχοι ήταν η βελτιστοποίηση της εφαρμογής των ροών και των διαδικασιών στα Καταστήματα, η αύξηση της αποτελεσματικότητας, προώθηση της επιχειρηματικότητας και δημιουργία ιδανικών συνθηκών εργασίας, ενισχύοντας έτσι την εικόνα της Lidl Κύπρου τόσο προς τους εσωτερικούς όσο και προς τους εξωτερικούς πελάτες.  

Silver για την ανάπτυξή του Employer Value Proposition (EVP), ένα στρατηγικό εργαλείο που αποτελεί το πιο σημαντικό foundation για την επικοινωνιακή στρατηγική της εταιρείας αναφορικά με το employer branding, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αναπτύχθηκε με τη συμβολή εργαζομένων και δυνητικών υποψηφίων μέσω online ερωτηματολογίων και focus groups, και της Διοίκησης της Lidl Κύπρου και του senior management σε κομβικές θέσεις μέσα από 1-1 συνεντεύξεις και workshops.

Bronze για την πρωτοβουλία Lidl HR Corona Team που επισφραγίζει την ομαδική εργασία που ανέπτυξε η Lidl Κύπρου για την εφαρμογή συγκεκριμένης πολιτικής COVID-19, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ψυχολογικής, συναισθηματικής και σωματικής υποστήριξης των εργαζομένων μας. 

Ο Γιάννης Επαμεινώνδας, Head of HR & Administration, δήλωσε σχετικά:

«Οι άνθρωποί μας ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή. Σε δύσκολες στιγμές έδειξαν συνέπεια στο καθημερινό ραντεβού με τους καταναλωτές αλλά και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Και τα 4 βραβεία, όπως και η αναγνώριση μας ως Τοp Employer για 4η συνεχόμενη χρόνια, αποτελούν μεγάλη επιβράβευση για τη συνεχή προσπάθεια και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ομάδας HR. Για την ομάδα της Lidl Κύπρου καμία κορυφή δεν είναι αρκετή.»

Η Lidl Κύπρου επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι προτεραιότητά της παραμένει να καινοτομεί, να εξελίσσεται και να συνεχίσει να εργάζεται ομαδικά και δυναμικά για ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον, σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής της καθημερινότητας.  

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα: 

corporate.lidl.com.cy/el/

team.lidl.com.cy
www.lidl.com.cy 
www.facebook.com/lidlcy                    
www.instagram.com/lidl_cyprus 
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus