ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ με τη MUSKITA στο www.MuskitaSavesEnergy.com


Στόχος της MUSKITA είναι να παράγει προϊόντα με τις καλύτερες αποδόσεις, προσφέροντας λύσεις με την λιγότερη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση. Έτσι η MUSKITA σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της και τις ανάγκες της αγοράς για λεπτομερή πληροφόρηση σχετικά με το Σχέδιο «Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω στις Κατοικίες», σας παρουσιάζει την ιστοσελίδα της «Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω» στο www.MuskitaSavesEnergy.com. Με επίκεντρο την αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, η ιστοσελίδα της εταιρείας θέτει τον πήχη ψηλά, παρέχοντας στους επισκέπτες της, χρήσιμες πληροφορίες, λύσεις εξοικονόμησης και έναν εύκολο τρόπο ενημέρωσης για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. 

Επισκεφθείτε το www.MuskitaSavesEnergy.com και πληροφορηθείτε για την αντικατάσταση κουφωμάτων, τους παράγοντες που επηρεάζουν την ενεργειακή απόδοση των πορτοπαραθύρων και για ότι χρειάζεται το κτίριό σας για να γίνει μηδενικής σχεδόν κατανάλωσης ενέργειας. Αντικαθιστώντας τα παλιά σας κουφώματα με τα σύγχρονα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου MUSKITA μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 40% του κόστους ενέργειας για θέρμανση και ψύξη. Ανακαλύψτε την τεράστια συλλογή καινοτόμων θερμομονωτικών συστημάτων MUSKITA, την μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων βάσεων για φωτοβολταϊκά, καθώς και τις μεγάλες συλλογές συστημάτων σκίασης και περίφραξης της εταιρείας για έξυπνες, οικονομικές και εξατομικευμένες λύσεις για μακροπρόθεσμη και αποτελεσματική εξοικονόμηση. Τα συστήματα MUSKITA πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τοποθέτηση σε κτίρια με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας, συμβάλλοντας δραστικά στη μείωση κόστους λειτουργίας του κτιρίου. Επιπλέον, στο www.MuskitaSavesEnergy.com βρείτε όλη την πληροφόρηση  για τις αντιδιαρρηκτικές ιδιότητες των κουφωμάτων, τη σωστή τοποθέτησή τους κι ενημερωθείτε για τις υποχρεωτικές πιστοποιήσεις κουφωμάτων CE.

Η νέα ιστοσελίδα θα ενημερώνεται με καινούργιο περιεχόμενο σε τακτική βάση για να παρέχει την πιο αποτελεσματική πληροφόρηση και υποστήριξη στους επισκέπτες της.