Τέσσερις νέες διακρίσεις για τα Public


Εξασφάλισαν ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα βραβεία στα Cyprus Retail & Sales Awards 2023!

Κορυφαίες διακρίσεις, που πιστοποιούν την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές, καθώς και το ενδιαφέρον τους στις κατηγορίες προϊόντων, εξασφάλισαν τα Public, στα Cyprus Retail & Sales Awards 2023. Η αλυσίδα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών έλαβε συνολικά τέσσερα βραβεία εκ των οποίων ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα ως ένδειξη της ηγετικής της παρουσίας στην αγορά της Κύπρου.

Τα βραβεία, διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά η Boussias Cyprus σε τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2024. Τα βραβεία αναγνωρίζουν την αριστεία στην λιανική αγορά και αναδεικνύουν τις πιο δυναμικές πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων του ευρύτερου εμπορικού τομέα. Εκ μέρους των Public, τα τέσσερα βραβεία παρέλαβαν οι Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public στην Κύπρο και Διονύσης Αγάθος, Sales Director των Public στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, τα Public εξασφάλισαν χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αγοραστική Εμπειρία» για τις εντυπωσιακές καινοτομίες που εισήγαγαν. Όλες οι καινοτομίες εντάσσονται στην omnichannel στρατηγική της εταιρείας που συνδυάζουν αρμονικά την εμπειρία των φυσικών καταστημάτων με το e-commerce και την τεχνολογία. Μεταξύ των πρωτοβουλιών που έλαβαν τα Public είναι οι χωροταξικές και τεχνολογικές καινοτομίες εντός των φυσικών τους καταστημάτων, οι οποίες αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη φτάνοντας πιο κοντά στις ξεχωριστές ανάγκες και προσδοκίες του.

Αργυρό βραβείο απονεμήθηκε στα Public στην κατηγορία «Multichannel / Omnichannel Λιανεμπορικό Δίκτυο» για την ενιαία, πολυκαναλική, αγοραστική εμπειρία δικτύου των Public, η οποία εμπλουτίζει τις επιλογές που γεμίζουν το καλάθι τόσο στα διαδικτυακά όσο και στα φυσικά καταστήματα δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε πολύ περισσότερες επιλογές από ποτέ στην Κύπρο.

Χάλκινη διάκριση, εξασφαλίστηκε στην κατηγορία «Πωλήσεις φυσικών καταστημάτων». Μετά την επιτυχή είσοδο των Public στην αγορά «λευκών» ειδών (ηλεκτρικών συσκευών) στην Κύπρο, η αλυσίδα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση μεριδίου αγοράς σε μια σειρά από προϊοντικές κατηγορίες.

Παράλληλα, χάλκινο βραβείο απονεμήθηκε στα Public και στην κατηγορία «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς». Η έμπειρη και άψογα καταρτισμένη ομάδα πωλήσεων των Public, προσαρμόζεται στις νέες προϊοντικές κατηγορίες προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αναφερόμενος στις διακρίσεις που έλαβαν τα Public, ο Marketing Director της εταιρείας  στην Κύπρο, κ. Iπποκράτης Κουρκούμπας, ανέφερε: «Τα βραβεία που λαμβάνουμε πιστοποιούν την ποιότητα των υπηρεσιών και την πλειάδα επιλογών που παρέχουμε στους καταναλωτές. Μέσα από τη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας μας, συνεχίζουμε να αυξάνουμε και να βελτιώνουμε τους χώρους πώλησης δημιουργώντας κόσμους εξατομικευμένων εμπειριών, καινοτόμων υπηρεσιών και τεράστιας γκάμας προϊόντων. Καταφέραμε να εισέλθουμε στην αγορά λευκών συσκευών στην Κύπρο με εντυπωσιακά αποτελέσματα ενώ καταγράφουμε αυξήσεις μεριδίου σε διάφορες προϊοντικές κατηγορίες όπως την τεχνολογία. Την ίδια στιγμή ενισχύουμε την ποικιλομορφία της πρότασης μας στα είδη βιβλίου, δώρου και παιχνιδιού. Ο καταναλωτής βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο μας ώστε να παραμείνουμε ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων».