Τα συλλεκτικά αγωνιστικά αυτοκινητάκια Shell Motorsport έρχονται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell!


Τα συλλεκτικά αγωνιστικά αυτοκινητάκια Shell Motorsport έρχονται αποκλειστικά στα πρατήρια Shell!

Γεμίστε με καύσιμα Shell VPower και ξεκινήστε τη νέα συλλογή

Αυτές τις γιορτές, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τα συλλεκτικά αγωνιστικά αυτοκινητάκια της συλλογής Shell Motorsport.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο καταναλωτής ανεφοδιάζει το όχημά του με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell VPower ή Shell VPower Diesel μπορεί να αποκτήσει είτε ένα από τα επτά συλλεκτικά μεταλλικά αυτοκινητάκια Shell Motorsport είτε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τα μετατρέπει σε τηλεχειριζόμενα με μόλις 7,00€ ανά τεμάχιο.

Κάθε αυτοκινητάκι που είναι εξοπλισμένο με την ειδική μπαταρία, συγχρονίζεται μέσω bluetooth® με μία συσκευή tablet ή κινητού και μετατρέπεται σε τηλεχειριζόμενο, σκανάροντας το QR της συσκευασίας του, με χρήση της δωρεάν εφαρμογής Shell Racing App (διαθέσιμη σε  Android & iOS). Μέσω της ίδιας δωρεάν εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν και ανεξάρτητα να διαγωνίζονται με χιλιάδες άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο, να φτιάχνουν πίστες και να ξεκλειδώνουν μοναδικά αυτοκίνητα και έξτρα προνόμια.

Η Shell Motorsport Collection συγκεντρώνει όλες τις συνεργασίες της Shell στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αποτελείται από επτά υψηλής ποιότητας αλουμινένια αυτοκινητάκια, βιώσιμης παραγωγής, σε κλίμακα 1:41. Περιλαμβάνει την BMW M4 που τρέχει στο DTM, το Hyundai i20 Coupe WRC από την Hyundai Shell Mobis World Rally Team που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA, τη Nissan Formula E GEN 2, τo Ford Mustang από τη Shell V-Power Racing Team της Αυστραλίας, το μονοθέσιο της Ferrari που διαγωνίζεται στη Formula 1, το μονοθέσιο της ομάδας Penske και το Ford Mustang που διαγωνίζεται στο θρυλικό Nascar.

Οι καταναλωτές μπορούν να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τα videos τους µε τα hashtags #shellracing και #shellstationsgr. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με χρήση της κάρτας allSmart.

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και κάντε δική σας τη συλλογή Shell Motorsport για μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

Σχετικά με την Coral Energy Products Cyprus Ltd (www.coralenergy.com.cy)

H Coral Energy Products Cyprus Limited (στο εξής “Coral Cyprus”) είναι η εταιρεία δικαιούχος χρήσης των σημάτων Shell στην Κύπρο. Η εταιρεία έλαβε την επωνυμία αυτή μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lukoil Cyprus Limited από την Coral A.E τον Ιανουάριο του 2017. H εταιρεία με την προηγούμενή της μορφή λειτουργεί στη χώρα από το 2002.

Σχετικά με την Coral A.E. (www.coralenergy.gr)

Η Coral A.E.  αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926.

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 760 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν τη χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων, ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.