Τα Second Cup κάνουν κάθε κούπα… γιορτή με νέες limited edition Winterlicious γεύσεις


Ξέροντας πολύ καλά πως αυτές τις μέρες, μόνο μια μικρή στιγμή αρκεί για να μετατρέψει τη διάθεση των πελατών τους και να την κάνει άκρως γιορτινή, τα Second Cup υποδέχονται τα Χριστούγεννα με νέες limited edition Winterlicious γεύσεις. 

Χρησιμοποιώντας τη μαγεία της εποχής και συνδυάζοντάς την με ακαταμάχητα αρώματα και αγαπημένα συστατικά, οι μπαρίστες των Second Cup σερβίρουν τρεις ολοκαίνουριες επιλογές αποκλειστικά για τις γιορτές, το καθ’ ένα με ένα δικό του γευστικό και δημιουργικό Χριστουγεννιάτικο twist.

Το παγωμένο Chocolate Chip Chiller με άφθονα τσιπ από fair trade σοκολάτα έχει ήδη γίνει best seller σε όλες τις πόλεις, ενώ το πλούσιο και παχύρευστο Caramel Brownie Latte ενθουσιάζει λάτρεις του καφέ αλλά και γλυκών πειρασμών, κάθε ηλικίας. Το Candy Cane Hot Chocolate είναι το τρίτο ‘signature flavour’ του Winterlicious μενού με λαχταριστή ζεστή σοκολάτα αρωματισμένη με γιορτινό ζαχαροκάλαμο, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό από την αληθινή γεύση των Χριστουγέννων και του αγαπημένου μας feel good χειμερινού ροφήματος.

Δοκιμάστε και τις 3 μοναδικές νέες Winterlicious γεύσεις αποκλειστικά στα Second Cup σε όλες τις πόλεις, μέχρι 31 Ιανουαρίου.