Ένα ακόμα επιτυχημένο δρομικό συναπάντημα διοργάνωσε το Σωματείο Δρό.Με.Α Racing


Ένας μαχητής της ζωής έδωσε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους χωρίς διακρίσεις 

Ένα ακόμα επιτυχημένο δρομικό συναπάντημα, διοργάνωσε κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, στο Πάρκο Αθαλάσσας , το Σωματείο Δρό.Με.Α Racing.

Ο αγώνας, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου, εντασσόταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Quantum Nicosia Marathon, ο οποίος ήταν και ο χορηγός του αγώνα «Run with us».

Παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες, ο 13ος ετήσιος αγώνας 10χλμ «Run with us» πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τους δρομείς να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, τρέχοντας υπό βροχή αλλά και αποφασιστικότητα να τερματίσουν, κατακτώντας ο κάθε ένας και η κάθε μία το προσωπικό του δρομικό στόχο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, που έστειλε και πολλαπλά μηνύματα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους χωρίς διακρίσεις, ήταν η συμμετοχή στον αγώνα «Run with us», πάνω σε τροχοκάθισμα, του παραολυμπιονίκη μας, Γιάννη Γαβριήλ, ενός χαμογελαστού και θετικού ανθρώπου, φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, που δικαίως έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα και καλωσόρισμα κατά τον τερματισμό του.  

Ο Γιάννης Γαβριήλ, είναι από τους πρώτους αθλητές που χρησιμοποίησε χειρήλατο στην Κύπρο, συμμετείχε σε πέντε παραολυμπιάδες με χειρήλατο και έχει πολύ καλές επιδόσεις και διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες. Όπως ο ίδιος λέει, σημασία για αυτόν έχει συμμετοχή παρά η διάκριση. Ο Γιάννης Γαβριήλ, σε σύντομη δήλωση του, ευχαρίστησε το Σωματείο Δρό.Με.Α Racing για την ευκαιρία που του έδωσε να συμμετέχει στον αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα ότι και τα άτομα με αναπηρίες μπορούν να συμμετέχουν ή να δραστηριοποιηθούν σε μια αθλητική διοργάνωση. 

Το Σωματείο Δρό.Με.Α Racing ευχαριστεί ιδιαίτερα την κινητήριο δύναμη του αγώνα, τους εθελοντές του, οι οποίοι με χαμόγελο, με θετική ενέργεια και με πάθος εμψύχωναν τους συμμετέχοντες δρομείς κατά την προσπάθεια τους.  

Συγχαίρει, παράλληλα, όλους τους δρομείς και τα δρομικά σωματεία που αγκάλιασαν και συμμετείχαν στον αγώνα. 

Όλοι οι συμμετέχοντες, δρομείς και εθελοντές, έλαβαν μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ έπαθλα δόθηκαν στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες.

Οι τρεις πρώτοι άντρες είναι οι εξής: 

  1. Ανδρέας Γιάφας 
  2. Κώστας Αμτζόπουλος 
  3. Ανδρέας Ζένιος 

Οι τρεις πρώτες γυναίκες είναι οι εξής: 

  1. Έλια Ιωάννου 
  2. Hala El Murr 
  3. Clementine Archinard 

Όλα τα αποτελέσματα του αγώνα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Σωματείου: www.dromearacing.com.

Μέγας Χορηγός του Δρό.Με.Α Racing είναι η Cablenet. Διαχρονικοί χορηγοί: Webarts, ACS Courier Cyprus. Διαχρονικοί υποστηρικτές: Ice Power, Mikel, Carlsberg Cyprus.