Συνέντευξη: Νικόλας Λάππας | Έρχεσαι

 «Ένας δόκιμος στη γέφυρα εν ώρα κινδύνου» Μίλησε μας για αυτό το τραγούδι;

Αυτό το τραγούδι, είναι μία υπέροχη μουσική. Είναι ένα υπέροχο ποίημα και ένιωσα πάρα πολύ τυχερός όταν ήρθε στα χέρια μου. Είναι ένα τραγούδι που θα μπορούσε άνετα να με εκφράζει εκείνη την περίοδο.

 

Τίνος ιδέα ήταν να μελοποιηθεί ο Καββαδίας;

Φυσικά όλες μου οι δισκογραφικές δουλειές μέχρι σήμερα και θεωρώ και στο μέλλον είναι ιδέες της εταιρείας μου Spider Music, η εταιρία μου θέλησε  να ενταχθώ σε αυτό το πρότζεκτ Όμως καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Συνθέτης Δημήτρης Τσιβούλας  που μελοποίησε τον ποιητή Καββαδία

«Έρχεσαι» ρωτάς μέσα απ’ το καινούριο σου τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησες με την Spider Music. Πήρες απάντηση ή όχι;

Δεν είναι τόσο ερώτηση, όσο κατάφαση. Σίγουρα στη ζωή μας έρχονται και φεύγουνε πολλά αλλά εμείς είμαστε εδώ για να περιμένουμε τα καινούργια και να αφήνουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει.

 

Σου λείπουν περισσότερο οι άνθρωποι ή τα υλικά αγαθά στη ζωή σου;

Νιώθω τυχερός, διότι στην συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θεωρώ πως δε μου λείπει κάτι. Και αυτό μου δίνει το προβάδισμα για περισσότερα όνειρα.

 

Τι σε συγκινεί στη μουσική;

Στη μουσική με συγκινεί το γεγονός ότι μπορώ να εκφράσω οποιοδήποτε συναίσθημα νιώθω οποιαδήποτε χρονική στιγμή εγώ το επιθυμώ.

 

Τι σε απελευθερώνει ως άνθρωπο;

Σαν άνθρωπο με απελευθερώνει Η αλήθεια. Όταν ένας άνθρωπος είναι ειλικρινής αυτόματα είναι και ένας όμορφος άνθρωπος.

 

Σκέφτηκες ποτέ να έχεις κάποιον image maker;

Ναι το έχω σκεφτεί. Παρόλα αυτά και λόγω του σχέδιο μόδας που έχω σπουδάσει θεωρώ πως ακόμα μπορώ κάποια πράγματα να τα κάνω μόνος μου.

 

Ποιος σε ώθησε στη μουσική;

Στη μουσική νομίζω με ώθησε ο μικρός μου εαυτός. Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με αυτό στη συνέχεια κατάλαβα τώρα τραγουδάω είναι ο μόνος τρόπος που απελευθερώνει όλα μου τα συναισθήματα

 

Έχεις εμφανιστεί στην Κύπρο ζωντανά μέχρι τώρα;

Ακόμα όχι. Είναι όμως τα πάρα πολύ πρόσφατα σχέδια μου να κλείσουμε κάποιες εμφανίσεις στην πανέμορφη Κύπρο μας

 

Τι μήνυμα στέλνεις στους αναγνώστες;

Δεν θεωρώ ανταγωνιστικό κάποιον. Εγώ κάνω πάντα αυτό που κάνει εμένα να νιώθω καλά από κει και πέρα όποιος αγαπάει περισσότερο είναι και καλύτερος